fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Mit érdemes tanulni nyáron?

Válogatást készítettünk, hogy bemutathassuk Neked népszerű képzéseinket. Ha őszre már piacképes tudás birtokában szeretnél lenni, olvasd el cikkünket!

 

Itt a nyár, most könnyű tanulni

Napfény, meleg, tengerpart, hegyek,.. Mi kell még? Te sem vagy az a típus, aki csak heverészik egész nyáron? Jó lenne valami újat tanulni? Mutatunk Neked olyan tanfolyamokat, amelyekre elég csak egy napot szánnod, és olyat is, amelyeket akár a strandon, a telefonodról is elvégezhetsz, vagy a hűs szobában a géped előtt. Válassz és szerezz új tudást!

 

Műszempilla építés, ami most nagyon megy

Aki csábos tekintetre vágyik, annak jó megoldás, ha műszempillát rakat magának. A hosszú és dús pillák kiemelik a szem szépségét. Az igény továbbra is rendületlen a műszempilla építés iránt. A szálas műszempilla rakás három különböző részre oszlik el: 1D, 2D és Volume műszempillák. A Classic, vagyis 1D műszempilla építés egyre ritkább, azonban a szakmának ez az alapja, így ezt is meg kell tanulnod, ha a többit is el szeretnéd sajátítani.

Ha Te is megismered ennek alaptechnikáit, képes leszel 1D műszempillát építeni, azaz egy természetes szempillára egy műpillát helyezel fel. Műszempilla építő online alaptanfolyamunk során szert teszel anatómiai ismeretekre, valamint képes leszel a tevékenységhez szükséges alapanyagok és eszközök megfelelő használatára.

 

A nyelvtudás fontossága

Ha nyelvtanulásban gondolkodsz, érdemesebb először egy világnyelvet elsajátítanod. Ha a legismertebbet szeretnéd megtanulni, kezdd az angollal. Az angol nyelvet ismerik és használják a legtöbben a világon.

Az angol nyelv alapszintű ismerete a mai világban már elvárás. A sikeres karrierhez többféle szempontból is szükséges, főleg egy állásinterjú során.

Meg tudod értetni magad külföldön, így a határon túli munkavállaláshoz is óriási segítséget nyújt. Persze külföldi utazásaidkor is kisegít az angol nyelv legalább alapszintű ismerete. Sokkal függetlenebb lehetsz azáltal, hogy az alapokban meg tudod értetni magad.

Kösd össze a kellemest a hasznossal! Tanfolyamunk mellett az is nagy segítséget nyújt a nyelvtanulásban, ha eredeti angol nyelven, feliratozva nézed a filmeket. Viszont, ha a filmek helyett inkább olvasni szeretsz, tedd meg ezt eredeti angol nyelven, szótárral a kezedben.

 

Mutasd a kezed, megmondom ki vagy!

Szól a mondás, és mennyire igaz! Persze itt most nem a jóslásra gondolunk. Ha valakinek elhanyagolt, állandóan piszkos, száraz keze van, töredezett körmökkel, leszűrhetjük, hogy az illető nem igazán ad magára. Megmutatjuk mit érdemes tanulni, ha szeretnél szép körmöket alkotni.

Te is szereted az igényes, esztétikus, ápolt körmöket? Gél lakk alaptanfolyamunkkal szebbé varázsolhatod saját vagy mások körmeit. Gyakrabban tudod váltogatni a színeket, nem kell 3 hetet várni, mint az épített műköröm esetében. Ugyanakkor, a műkörömnél azért is előnyösebb választás, mert lakkunkat egy-egy színcsere folyamán a ruhánkhoz is harmonizálhatjuk, nemcsak az adott évszakhoz, mint az épített műköröm esetében. Sokkal gyorsabban és egyszerűbben kivitelezhető, hogy a ruhánkhoz és a hangulatunkhoz passzoló színű lakkot viseljünk.

Ha már unod az egyszerű, minta nélküli körmöket, akkor tegyél rá díszítést, pl. köveket. Ehhez mindegy, hogy hosszú vagy rövid a körmöd. Rengeteg lehetőség közül tudsz válogatni. Online műköröm díszítő tanfolyamunkkal ezt a tudást 1 nap alatt elsajátíthatod. Képzésünket sikeresen elvégezve képes leszel alkalmazni az összes alapvető körömdíszítési technikát, amit gél lakkal is el tudsz majd végezni.

 

Mit érdemes tanulni, ha profin szeretnél sminkelni?

Szeretnéd megismerni a sminkelés alapvető technikáit, a sminkelőkészítés lépéseit, folyamatát, a sminkeléshez használt eszközöket és anyagokat? Online smink tanfolyamunk által megismerkedhetsz a sminkelés alapjaival, és bemutatjuk a profi smink technikáit is.

Számos gyakorlati oktató videó vár Rád. Ha végigtanulmányozod oktatási anyagunkat, ezentúl képes leszel reggelente 5 perc alatt a nappali szuper sminkedet elkészíteni. Megtanulod az alapsmink gyors elkészítését, valamint elsajátítod vele a füstös smink felvitelét is.

Ez a tanfolyam Neked való, ha kacérkodsz a sminkes szakmával, de még nem döntötted el, valóban hozzád passzol-e. Ezzel a képzéssel könnyedén, kis befektetéssel kiderítheted, hogy neked való-e ez a hivatás. Ráadásul, elvégzéséhez nincs szükség semmilyen előképzettségre.

 

Legnépszerűbb számítógépes képzések

Rengeteg számítógépes program létezik, ami megkönnyíti életünket és vannak, amik a munkánk során elengedhetetlenek. Most azokról a tanfolyamokról írunk Neked, melyek során olyan programok ismeretét sajátíthatjuk el, amik vagy munkánkat lendítik előre, vagy elősegítik hétköznapi tevékenységeinket.

 

Photoshop tanfolyam

A Photoshop már régóta a legnépszerűbb képszerkesztő szoftver. Számtalan funkciója van, így nem is egyszerű az elsajátítása. Tanfolyamunkat úgy próbáltuk számodra összeállítani, hogy minél könnyebben el tudd sajátítani a szoftver ismeretét. Ha régi vágyad volt, hogy fotóidat kedved szerint alakítsd, vagy munkád során szeretnéd használni a programot, Photoshop tanfolyamunk Neked való!

 

Adobe Premier Pro videószerkesztő

Sok jó videóvágó szoftver közül lehet ma már válogatni. Ezek közül az egyik legkorszerűbb és legsokrétűbb az Adobe Premiere Pro. Ahhoz, hogy videóvágóvá válhass, egy sokoldalú vágóprogram kezelésének megtanulása elengedhetetlen. Az online Adobe Premiere Pro tanfolyam pont erre tanít meg.

 

WordPress tanfolyam kezdőknek

Minden álmod, hogy végre elkészíthesd saját magad a honlapod? Akkor Neked való online WordPress tanfolyamunk, amivel könnyen, gyorsan megtanulhatod az ingyenes WordPress programmal történő weboldalkészítés minden csínját-bínját. Ha vállalkozó, vagy blogger vagy, elengedhetetlen, hogy legyen weblapod. Miért ne hoznád létre Te?

 

Online webdesign tanfolyam

Egy webdesigner megtervezi egy oldal részletes szerkezetét, gondoskodik róla, hogy a meglévő vagy éppen készülő arculatba illeszkedjen a weboldal. Ma már nagyon keresett egy jó webdesigner. Egy weboldal esetében az első, amit Te is észreveszel, az a design. Ha az oldal régimódi, akkor nem lesz kedved elolvasni. Meg kell találni az arany középutat a trend és a felhasználhatóság között. Ha érdekel a webdesign, akkor online webdesign tanfolyamunk ideális választás!

 

Grafikus online tanfolyam

Grafikus online tanfolyamunk az alapoktól ismertet meg egy grafikus tervező munkájával. Bemutatjuk számodra az elméleti és gyakorlati alapokat, a leggyakrabban használt programokat pedig videók segítségével sajátíthatod el. A képzés segít neked abban, hogy eldöntsd valódi álmod-e, hogy a grafikus szakmát válaszd hivatásodnak?

 

Tanulj meg programozni!

A legfelkapottabb szakmák közé tartozik a programozó. Ez a foglalkozás nem csak alkalmazottként végezhető. Szabadúszóként, a saját lábadra állva is sikeres tudsz lenni és így a világ bármely pontjáról – akár az otthonod kényelméből – tudsz dolgozni. Hiányszakmáról van szó. A megbízók kapkodnak egy jó programozóért. Nem is beszélve a fizetésről! A nagy cégek magas fizetéssel honorálják a megbízható IT-s munkaerőt. Nincs szükség meglévő programozói tudásra, ha érdekel, végezd el kezdők számára létrehozott Java programozás tanfolyamunkat.

 

Masszás tanfolyam

Masszázs tanfolyamunk a svédmasszázs elméleti alapjait foglalja magába. Próbálunk minél több szakmai tudást átadni részedre a svédmasszázs, az emberi test és az agy, mint központ kapcsolatáról. Ez a tanfolyam kitűnő segítséget nyújt Neked ahhoz, hogy sikerüljön meghoznod a döntést, van-e türelmed és tehetséged a masszázs szakma mélyebb elsajátításához, ami már magas szintű elméleti oktatást is megkíván.

 

Választottál?

Ha nem szeretnéd, hogy teljes tétlenségben teljen a nyarad, most már tudod, mit érdemes tanulni!

Válaszd ki a megfelelő képzést és vágj bele! Büszke lehetsz majd magadra, hogy tanulásra is szántál időt a nyári szünetben, amivel akár új jövőt alakíthatsz ki magadnak.

 

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések