Gyakori kérdések

NEM VAGY BIZTOS VALAMIBEN?

Többet szeretnél megtudni egy tanfolyamról? Nem vagy biztos valamiben? Olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket, hátha segítenek neked!

A legkönnyebben a weboldalunkon keresztül jelentkezhetsz. Amennyiben kiválasztottad az adott képzést, úgy a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kell kitöltened ahhoz, hogy rendszerünk és kollégáink elküldjék Neked a képzési dokumentumokat. A jelentkezési adatlapot kitöltve, majd azt visszajuttatva számunkra (postai cím, e-mail cím), fogadjuk el jelentkezési szándékodat.

Kaposvári irodánkban (7400 Kaposvár, Zárda u. 13. 3. em. 2.a.).
Ügyfélfogadási idő: hétfő-péntek 9.00-16.00 óráig

Az árban minden olyan szakmai jegyzetet biztosítunk, ami a választott képzés teljesítéséhez szükséges lehet. Ezenfelül a regisztrációs díjat is magában foglalja.

A részletfizetési lehetőségekről érdeklődj a választott tanfolyam referensénél.

A számlaszámot minden esetben feltüntetjük a regisztrációt követően kapott tájékoztató dokumentumban. Kérjük, hogy az ott látott adatok alapján utalj.

  • készpénzbefizetés
  • belföldi postautalvány (rózsaszín csekk)

Erre lehetőséget biztosítunk, vagy beszámítható egy másik képzés árába is.

Igen, korlátozott számban, amennyiben a képzésnél szerepel a csatlakozási lehetőség.

A távoktatásos képzési forma egy jövőbe mutató tanulási mód, amit számos fejlett/fejlődő országokban előszeretettel használnak. Legfőbb jellemzője, hogy a képzés hallgatójaként az otthonodból tudod elsajátítani a tananyagot, amelyet az előre biztosított konzultációs időpontokban átbeszélhetsz, így a felkészülést követően sikeres vizsgát tehetsz.

A képzési forma nagy előnye, hogy bárhonnan teljesíthető, viszont ebben az esetben a vizsgákon személyesen kell megjelenned. További részletekért fordulj a referenshez.

Míg a távoktatásos képzés teljeskörű szakmai tudást biztosít, addig a levelező tanfolyam otthoni körülmények között ad az adott szakmába való betekintést.

Szakmai alkalmassági vizsgálatra van szükség, melynek elvégzésére a munkahigiénés és foglalkozás-egészségügyi szerv által kijelölt foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely orvosa jogosult, alapellátó orvos nem jogosult. A szakmai alkalmassági igazolást csak foglalkozás eü. engedéllyel rendelkező orvos írhatja alá, melynek a bélyegzőn is szerepelni kell, e nélkül az alkalmassági nem érvényes. A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról letölthető a foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek aktuális listája.”

Magánkézben lévő intézményünk is biztosít a képzésen résztvevők számára kedvezményt, melyről az adott képzés adatlapján, vagy annak képzési referensénél érdeklődhetsz.

A kínálatunkban található képzések iskolarendszeren kívül végezhetők, ezért diákigazolványt nem tudunk adni.

Ez képzésenként eltérő lehet, az erre vonatkozó információk a tájékoztatóban vannak feltüntetve. A tájékoztatót a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kitöltve e-mailen küldjük el számodra.

Tantermi képzés esetén mi biztosítjuk Neked a gyakorlati helyszínt tanműhelyünk, vagy szerződött partnereink segítségével.

Vizsgára jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, határidőre történő leadásával és a vizsgadíj befizetésével lehet.

Pótlóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki rá fel nem róható okból a vizsgát nem tudta elkezdeni. A távolmaradás okát a megadott határidőig igazolni kell. Pótlóvizsgára a vizsgázónak újból kell jelentkeznie, amihez a jelentkezési lapot újra be kell nyújtania.

Javítóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki vizsgán igazolható ok nélkül nem jelent meg, azt megszakította, a vizsgán valamely vizsgatevékenysége sikertelen lett, vagy a rendes, illetve pótlóvizsgán történt szabálytalansága miatt a vizsgabizottság határozata alapján, nem folytathatta a vizsgát. A javítóvizsgára történő jelentkezés a jelentkezési lap ismételt leadásával, és a vizsgadíj befizetésével lehetséges.

Amennyiben további kérdéseid merültek fel a vizsgával kapcsolatban, kérjük, hogy fordulj bizalommal a választott képzés szervezőjéhez (pl. gyakorlati vizsgához szükséges eszközök).

Hallgatói vélemények

NEM TALÁLSZ VALAMIT A GYAKORI KÉRDÉSEK KÖZÖTT?