Gyakori kérdések

NEM VAGY BIZTOS VALAMIBEN?

Többet szeretnél megtudni egy tanfolyamról? Nem vagy biztos valamiben? Olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket, hátha segítenek neked!

A távoktatásos képzési forma egy jövőbe mutató tanulási mód, amit számos fejlett/fejlődő országokban előszeretettel használnak. Legfőbb jellemzője, hogy a képzés hallgatója otthonából tudja elsajátítani a tananyagot, amelyet az előre biztosított konzultációs időpontokban átbeszélhet, így a felkészülést követően sikeres vizsgát tehet.

A képzési forma nagy előnye, hogy bárhonnan teljesíthető, de kizárólag Magyarország területén belül. Távoktatás esetén a konzultációkon és a vizsgákon személyesen kell megjelenni.

Míg a távoktatásos képzés teljeskörű szakmai tudást biztosít, addig a levelező tanfolyam otthoni körülmények között ad az adott szakmába való betekintést.

Magánkézben lévő intézményünk is biztosít a képzésen résztvevők számára kedvezményt, melyről az adott képzés adatlapján, vagy annak képzési referensénél érdeklődhet.

A kínálatunkban található képzések iskolarendszeren kívül végezhetők, ezért diákigazolványt nem tudunk adni.

Erre lehetőséget biztosítunk, vagy beszámítható egy másik képzés árába is.

A legkönnyebben a weboldalunkon keresztül jelentkezhet. Amennyiben kiválasztotta az adott képzést, úgy a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kell kitöltenie ahhoz, hogy rendszerünk és kollégáink elküldjék Önnek a képzési dokumentumokat. A jelentkezési adatlapot és a szerződést kitöltve, majd azt visszajuttatva számunkra (postai cím, e-mail cím, fax), fogadjuk el jelentkezési szándékát.

Az árban minden, olyan szakmai jegyzetet biztosítunk, ami a választott képzés teljesítéséhez szükséges lehet. Ezenfelül a regisztrációs díjat is magában foglalja.

Általában szakmai orvosi alkalmassági vizsgálatra van szükség, melyet kizárólag folgalkozás-egészségügyi szakorvos végezhet el.

Kérjük, hogy a vizsgálat előtt ide kattintva tájékozódjon az egészségügyi alkalmassági vizsgálat elvégzésére jogosult orvosi szakellátó helyek listájáról!

Igen, korlátozott számban, amennyiben a képzésnél szerepel a csatlakozási lehetőség.

A részletfizetés egyéni elbírálás alapján történik.

Két irodánk bármelyikében, Budapesten és Kaposváron.
Ügyfélfogadási időnk: minden hétköznap reggel 8 és délután 16-óra között.

Tantermi képzés esetén mi biztosítjuk Önnek a gyakorlati helyszínt tanműhelyünk, vagy szerződött partnereink segítségével.
Távoktatás esetén, képzésenként változik a gyakorlati hely lehetősége. Ezzel kapcsolatosan az adott képzés referense tud tájékoztatást adni Önnek.

A szerződés megkötésétől számított 14 napon belül lehetőség van elállni a képzésben való részvételtől.
Részletes tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

A számlaszámot minden esetben feltüntetjük a regisztrációt követően kapott tájékoztató dokumentumban. Kérjük, hogy az ott látott adatok alapján legyen szíves utalni.

Utaláshoz szükséges adatok az Alfa Kapos Képző Központ Kft. által szervezett képzések esetén:
Számlavezető bank neve: K&H Bank
Számlaszám: 10403909-49545651-48551022
IBAN számlaszám: HU56 104039094954565148551022
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

Hallgatói vélemények

NEM TALÁLSZ VALAMIT A GYAKORI KÉRDÉSEK KÖZÖTT?