Alfa Kapos Márka Irányelvek

Ez az irányelv az Alfa Kapos márka és a színfalak mögött dolgozó emberek kultúráját, személyiségét, vizuális megjelenését reprezentálja.

Márka

Vízió, misszió, és értékek. Minden, amit képviselünk, és amit rólunk tudni szeretnél.

Személyiség

Prioritásaink, valamint hogy hogyan valósítjuk meg mindazt, amit elterveztünk.

Design

Arculatunk születésének titkai. Mi, miért, hogyan néz ki a design-t illetően.

Szín

Az Alfa Kapos ismertető jegyei: színek, és ami inspirálta őket.

Logó

Logónk helyes és helytelen használata, amit minden partnerünknek tudnia kell.

Márka

Víziónk

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy magas színvonalú képzéseket kínáljunk az ügyfeleknek, és hogy minden, a képzésre való jelentkezéstől kezdve az oklevél megszerzéséig zökkenőmentesen menjen az ügyfél tanulási folyamata során.

Missziónk

Célunk, hogy egy ügyfelünk se menjen el úgy tőlünk, hogy nem tudtunk segíteni neki. Igyekszünk mindenki számára megtalálni a megfelelő kurzust, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a képzés elvégzése után elégedetten távozzanak tőlünk.

Értékeink

Az Alfa Kapos fő értékei a követhetőség és az önmegvalósítás segítése. A követhetőséget tanfolyamaink felépítésében és a kurzusok anyagaiban igyekszünk tükrözni, melyek által ügyfeleink könnyen sajátítják el az egyes képzések által nyújtott tudást, így – reményeink szerint – hozzásegítjük őket céljaik eléréséhez, ami az emberi önmegvalósítás egy fontos szegmense.

Személyiség

Az Alfa Kaposnál arra törekszünk, hogy minél közvetlenebbek legyünk, ezáltal ügyfeleink merjenek segítséget kérni tőlünk, mi pedig tudjunk segíteni. Képzéseinket illetően pedig az egyszerűség, kézzelfoghatóság, gyakorlatiasság, és a magas minőség azok, amikre különösen nagy figyelmet fordítunk.

Design

Az Alfa Kapos design-jában az egyszerűségre és a pozitivitásra fókuszáltunk. Olyan arculatot szerettünk volna létrehozni, ami teljes mértékben képviseli értékeinket, és azt, amiben hiszünk.

Ezen elvek alapján alkottuk meg az Alfa Kapos arculatát. A logóktól kezdve a színeken át mindennek megvan a maga miértje. A sötét, már-már fenyőzöldet azért választottuk, mert a pozitivitást és a természet nyugodtságát reprezentálja. A zöld szín fejlődést és harmóniát jelez. Elsődleges célunk pedig az, hogy ügyfeleink mindkettőt megtapasztalják kurzusaink során.

Logónk egyszerre árulkodik a pozitivitásról és az egyszerűségről is. A márkanév melletti kipipált skatulya habár egyszerűnek, minimalista stílusúnak tűnhet, sokféle jelentéssel bír, attól függően, kinek a szempontjából nézzük. Annyi azonban biztos, hogy pozitivitást sugall.

Az Alfa Kapos design szerves részét képezik még a rendezett, olvasható betűtípusok és a világos, könnyen kezelhető weboldal is.

Szín

Az Alfa Kapos színpalettája sötétzöldből, fehérből és sötétkékből áll.

Fő szín

RGB 67 174 70

CMYK % : 42 0 41 32

HTML: #43AE46

Másodlagos szín

RGB: 1 22 56

CMYK % : 99 87 44 58

HTML: #011638

Másodlagos szín

RGB: 255 255 255

CMYK % : 0 0 0 0

HTML: #FFFFFF

Tovább böngésznél oldalunkon?