fbpx

Smink tanfolyam

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

smink-tanfolyam
bruttó 39 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Online angol tanfolyam kezdőknek A1

Korábban nem nagyon mertem beszélni angolul, de nagyon sokat fejlődtem, és a szókincsem, a kiejtésem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a képzésre!

Orsolya

Grafikus online tanfolyam

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy ez a képzés megmutatta számomra, hogy önállóan képes vagyok összetett grafikai feladatokat elvégezni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, hiszen itt lehet igazán látványos változásokat elérni egy grafikában.

K. Bernadett

Időgazdálkodás tréning

Nagyon hasznos volt az időgazdálkodás tréning. Sokat segít, hogy más szemmel nézzek a mindennapjaimra, és jobban rendszerezzem a teendőimet.

Ildikó

Régóta szeretnéd megtanulni, hogy tudsz akár 5 perc alatt profi nappali sminket készíteni? Irigykedve nézed mások művészi sminkjeit? Imádod a sminkes műsorokat, és órákat töltesz Instagram és YouTube videók nézegetésével? Akkor ez a Smink tanfolyam neked való!
Ez a smink tanfolyam egy hiánypótló képzés, amiben nem csak a professzionális smink elkészítését sajátíthatod el, de megtanulod a bőrápolás alapjait is.

 

A smink tanfolyam elvégzése után garantáltan nem okoz majd gondot, egy röpke reggeli smink, akár az autód visszapillantó tükrében sem.
A smink tanfolyam, olyan érdeklődők számára készült, akik kacérkodnak a makeup artist szakmával, de nem szeretnének beruházni egy több hónapos kurzusra. Kurzusunk célja, hogy erős szakmai alapokat adjon át számodra, elméleti és gyakorlati szinten is. A kurzusban videókon keresztül mutatjuk be, hogyan készül egy nappali, vagy esti smink, amit bármikor megállíthatsz vagy vissza tekerhetsz. Váltsd valóra az álmodat, és legyen a hobbid a munkád!

 

smink-technikak

 

Miért válaszd a smink tanfolyamot?

A smink, az egyik legősibb önkifejezési eszköz, hiszen már az ősember is festette magát, és nem csak a nők, hanem a férfiak is. Ők főleg a növényekből és virágokból kinyert festékanyagot kenték az arcukra és a testükre is. De ki ne emlékezne Kleopátra tökéletesen meghúzott tusvonalára? A “kozmetikosz” kifejezés görög eredetű, ami jól mutatja, hogy az ókori világban is is fontos volt a bőrápolás, a fehér, világos arcbőr pedig a társadalomban való elhelyezkedésüket is jellemezte. Mivel ezek a fehérítő festékek kifejezetten drágák voltak, csak a tehetősebb réteg engedhette meg magának. A világos arc, nagyon sokáig “trend” maradt, hiszen ez az jelezte, hogy az illető megkíméli magát a nap okozta károktól, mivel nem fizikai munkát végez, a földeken.

 

Online smink tanfolyamunk tökéletes választás azok számára, akik folyton időszűkében szenvednek, hiszen bármikor elkezdhető, nincs időkorlát. Az online képzés során, az első lépésekben a sminkelés előtti bőrápolási rutinnal ismerkedsz majd meg. Megtudod, milyen cruelty free termékek elérhetőek a piacon, és miért fontos az állatkísérlet mentes termékek használata. Lehetsz akár kezdő vagy haladó, mindkét esetben jó választás a tanfolyam, hiszen lépésről lépésre kapod meg a szükséges ismereteket.
Mikor elsajátítottad a bőrápolási rutin, megtanulod, hogyan tudod az arc egyes részeit tökéletesen sminkelni. Megtanulod az ajakápolás fontosságát, a szemöldök igényes kiemelését, végül pedig az arc formázást. A tanfolyam végén pedig megtanulod, hogyan készíts el egy igényes nappali vagy akár esküvői sminket. A smink tanfolyam végén facechartokon gyakorolhatsz, de ha van vállalkozó kedvű barátnőd, akkor neki is megmutathatod az újonnan tanult technikákat. Ha elég gyakorlatot szereztél, akkor pedig egyenes az út ahhoz, hogy profi sminkmester váljon belőled!

 

cruelty-free-smink-termekek-ecsetek

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a sminkelés művészetével. 
 • Azoknak, akik szeretnének profi sminkessé válni, de még nem döntötték el, hogy valóban nekik való-e a szakma. 
 • Szépségápolásban dolgozó szakembereknek, akik szeretnék bővíteni szolgáltatási palettájukat.

 

Van szükség bármilyen előképzettségre?

Nem szükséges semmilyen előképzettség, a smink tanfolyam bárki számára elérhető.

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • Egy vállalkozó szellemű családtagra, vagy barátnőre, akin gyakorolhatsz. 
 • Tollra, ceruzára és stabil internetkapcsolatra.
 • Néhány jó minőségű ecsetre, és smink termékekre ( alapozó, rúzs, szemfestékek )

Hasonló tanfolyamok

Gél lakk tanfolyam

Manikűr tanfolyam

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul 
  a. Bemutatkozás
  b. Bevezetés
  c. Sminkelés előtti bőrápolás
  d. Teszt
 2. Modul – Smink technikák
  a. A száj festése
  b. A szemöldök formázása
  c. A szempilla festése
  d. Műszempillák
  e. Az arc formázása
  f. Teszt
 3. Modul – Eszközök és termékek
  a. A megfelelő alapozó kiválasztása
  b. Bőrtípus és alapozó
  c. Sminkeszközök tisztítása
  d. Betegségek esetén hogyan járjunk el?
  e.Milyen eszközöket tartalmazzon a sminktáska?
  f. Milyen sminktermékeket tartalmazzon a sminktáska?
  g. Teszt
 4. Modul – Alap sminkek a gyakorlatban
  a.  Színelmélet
  b.  Nappali smink
  c.  Érett bőr sminkelése
  d. Esküvői smink tudnivalók
  e. Koszorúslányok, örömanyák és a násznép sminkelése
  f. Füstös szemsmink
  g. Parti smink
  h. Különböző korok sminkjei
  i. Gyakorlatok
  j. Érdekességek
  k. Teszt