fbpx

Gél lakk alaptanfolyam – AJÁNDÉK otthoni gél lakk készlettel!

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 14 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Online angol tanfolyam kezdőknek A1

Korábban nem nagyon mertem beszélni angolul, de nagyon sokat fejlődtem, és a szókincsem, a kiejtésem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a képzésre!

Orsolya

Grafikus online tanfolyam

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy ez a képzés megmutatta számomra, hogy önállóan képes vagyok összetett grafikai feladatokat elvégezni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, hiszen itt lehet igazán látványos változásokat elérni egy grafikában.

K. Bernadett

Időgazdálkodás tréning

Nagyon hasznos volt az időgazdálkodás tréning. Sokat segít, hogy más szemmel nézzek a mindennapjaimra, és jobban rendszerezzem a teendőimet.

Ildikó

Figyelem igényes nők!

Te is meg szoktad nézni más emberek körmét? Az ápolt, és igényes körmök igen is fontosak, bárki bármit mond. Nem számít hogy lakkozott, rövid, mű vagy akár hosszú, a hangsúly az ápoltságon és az esztétikán van. Ha ezt a tanfolyam oldalt olvasod éppen, akkor biztosan érdekel hogyan tudod szebbé varázsolni saját vagy mások körmeinek megjelenését. Jó helyen jársz, mert az egyszerű körömlakkozás bárki számára könnyen elsajátítható. Ma már nem kell több ezer forintot kiadni érte, és szakemberhez fordulni a szép körmökért. Akár indulás előtt 20 perc alatt megvagy vele. Természetesen ennek megvan a maga hozadéka. 2-3 nap lepattog, nem bírja a mosogatást, lekopik. Esetleg órákkal a felvitel után belenyúlsz, és megy a kukába a munkád, és kezdheted előről, mert elmaszatoltad. Ezeket a hibákat küszöböli ki a gél lakkozással. Kicsit több idő, és egy UV lámpa is szükséges hozzá, viszont 2-3 nap helyett 2-3 hétig tart, arról nem is beszélve hogy nem pattog le, nem kopik, és elmaszatolni sem tudod majd.

 

gel-lakk-koromlakk

 

Szeretnél hivatalos műkörmös szakemberré válni?

Úgy érzed itt az ideje egy új szakmát kiróbálni, de nem vagy magabiztos hogy megvan-e hozzá a kézügyességed? Ha az elején, és a legegyszerűbbel kezdesz, garantált a korai siker, és hogy az önbizalmad növekedésével a szakmába is beleszeretsz majd. A legjobb helyen jársz akkor is, ha csak eleged van a szakemberrel való egyeztetésekből , és az alkalmazkodásból. Arról már nem is beszélve, hogy sose kapsz olyan időpontot, ami számodra a legjobb lenne, pedig a körmeid már több mint 4 hetesek. Számold ki mennyi pénzt költöttél az előző fél évben a szakemberre. Innentől kezdve ezt a költséget is megspórolhatod a tanfolyammal. Egyben biztosak vagyunk. Nem fogod megbánni.

 

A gél lakk alaptanfolyam végére elsajátítod hogyan kell “felépíteni” egy igényes körmöt, a köröm anatómiáját, annak tisztításának módját, zsírtalanítását, és előnyeit. Ezen kívül a gél lakk felvitelének helyes módját, a lámpa pontos használatát, és az elengedhetetlen körömápolás lépéseit.

 

Ajándékoznál?

Lepd meg magadat, vagy egy barátnődet a tanfolyammal. Imádni fogjátok. Ha mindketten elvégzitek, egy szuper kis csajos program lesz majd az otthoni köröm készítés, akár egymás, akár a saját körmötöket öltöztetitek díszbe.

 

Neked ajánljuk a gél lakk alaptanfolyamot ha…

 • Érdekel a műkörmös/kézápoló szakma, de még bizonytalan vagy magadban. Ez a tanfolyam segíteni fog a döntés meghozatalában!
 • Meguntad a felelősséget, ami a körömlakkozással jár. Helyette egy olyan esztétikusabb megoldást szeretnének a körmeiknek, ami hosszabb távon is szép.
 • Szívesen kipróbálnád hogy mennyire jó a kézügyességed.
 • Meglepnéd egy, vagy több barátnődet egy kis “csajos estével”

 

Mire lesz szükséged a gél lakk tanfolyamon?

 • Nincs semmilyen előfeltétel. Kezdőknek is tökéletes.
 • Ajánlott beszerzedő eszközök, hogy egyből gyakorlatba tudd ültetni a tudásod:
  • nail Prep folyadék
  • reszelők
  • legalább 1 szín gél lakk
  • rózsafa pálca
  • 9W-os LED lámpa
  • oldószer
  • alaplakk
  • fedőlakk

 

A fenti lista minden elemét megtalálod a Spirit Nails One Step Gél Lakk Készlet valamint a Spirit Nails Three Step Gél Lakk Készletben.

 

Kiegészítenéd a tudásod?

Ha a tanfolyam elvégzése után tovább szeretnéd bővíteni a tudásod, és még jobban megismerkednél a műköröm díszítés rejtelmeivel, akkor a Műköröm díszítő kurzust szeretettel ajánljuk, ami erre a tanfolyamra szépen ráépül. A Műköröm díszítő tanfolyam is rövid idő alatt könnyen elvégezhető, de előfeltételhez kötött. A tanfolyam előtt már ismerned kell a műkörömépítés rejtelmeit, így kötelező előfeltétel a műkörmös végzettség. Ha egy teljesen átfogó oktatást szeretnél, amivel együtt egy szakképesítést is szerzel, akkor pedig a Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyamot ajánljuk. Ezt még 2020-ban rövid időn belül elvégezhetsz.

 

Az online tanfolyamok nagy előnye, hogy teljesen rád van bízva a haladás, és a tempó. Onnan tanulsz, ahonnan szeretnél, és akkor amikor szeretnél. Ráadásul egy nap alatt többet is el tudsz végezni, ha több szabadidőd van. Így akár több szakmát is elsajátíthatsz. Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. tanfolyamai személyes jelenlétet igényelnek. A helyszínek között, viszont több, mint 30 nagyváros között tudsz választani (pl.: Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Kaposvár stb).

 

gel-lakkozas-diszites

 

A tanfolyam moduljai

 1. Bevezetés a gél lakkozás világába
  a. Bevezetés
  b. Tippek, trükkök
 2. Three step gél lakk készlet
  a. A Three Step gél lakk készlet tartalma
  b. A Three Step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Kézmosás, fertőtlenítés
  d. Manikűrözés körültekintően
  e. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  f. Az alapréteg felvitele
  g. A szín felvitele
  h. A fényzselé felvitele
  i. A bőr ápolása
 3. One Step gél lakk készlet
  a. A One step gél lakk készlet tartalma
  b. A One step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Manikűrözés körültekintően
  d. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  e. A One step gél lakk szín felvitele
  f. A gél lakk eltávolítása
 4. Díszítés tippek, bónusz videók
  a. Csillámporos körömdíszítés
  b. Akril festés
  c. Henna festés
  d. Paraffinos ápolás
  e. Tippek, trükkök
  f. Kézmasszázs
  e. Teszt