Rólunk

Történetünk

Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. 2001 óta foglalkozik felnőttoktatással, és mára már az ország egyik legjelentősebb felnőttképző cége lett. Már 20+ éve annak, hogy tanfolyamokat, képzéseket szervezünk egyéni érdeklődők és intézmények számára egyaránt. 

Elmondhatjuk, hogy képzési kínálatunk már szinte minden területet lefed, a szépségipartól kezdve, a pénzügyi, kereskedelmi képzéseken át, az ingatlanszakmai és gépészeti tanfolyamokon keresztül, a mindennapi életünket segítő irodai alkalmazásokig.

CÉLUNK

Minden kollégánkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan tanfolyamokat, képzéseket kínáljunk, amivel nemcsak bizonyítványt, de hasznos tudást is szerezhetsz. 

Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, hogy minél jobbak lehessünk és minél több lehetőséget nyújthassunk számodra.

Mi segítünk Neked, Te pedig eléred céljaidat! Ne feledd: új szakma, új lehetőségek!

Milyen tanfolyamokat találsz nálunk?

Szakképesítések: Az új típusú felnőttképzés keretében államilag elismert szakképesítő bizonyítványhoz juthatsz.

Online tanfolyamok: Nincs kedved kimozdulni? Sebaj, online képzéseink csak Rád várnak!

Távoktatásos tanfolyamok: Nagyrészt önállóan sajátítod el a tananyagot, amit elektronikus formában biztosítunk számodra. Ha kérdésed merülne fel, nyugodtan fordulj az oktatódhoz, aki szívesen segít Neked.

Levelező tanfolyamok: Te osztod be a tanulásra szánt időt. Csak ne felejtsd el megcsinálni a házi feladatokat.

Egynapos képzések: Rengeteg olyan képzésünk van, amivel gyorsan, egy nap alatt bővítheted tudásodat, vagy akár szolgáltatási palettádat.

Folyamatosan frissülő tanfolyami kínálatunkat itt találod.

Kinek ajánljuk a képzéseinket?

Korszerű tudásra szeretnél szert tenni? Mihamarabb érvényesülni szeretnél a munka világában? Amennyiben a válaszod igen, képzéseinket neked találták ki. Böngéssz képzéseink, tanfolyamaink között és találd meg a neked valót!

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

20+ éves tapasztalat a felnőttoktatásban.

Közel 100 tanfolyam szerepel állandó képzési kínálatunkban.

Az ország 34 városában jelen vagyunk tanfolyamainkkal.

Többféle kedvezményt, illetve részletfizetési lehetőséget kínálunk hallgatóinknak.

A CSAPAT

Csapatépítőinken mindig igyekszünk még a jelenleginél is jobban összekovácsolni csapatunkat, hogy aztán a maximumot nyújthassuk hallgatóinknak.

Oda vagyunk az állatokért, így nem ritka, hogy kutyáink, cicáink elkísérnek bennünket, segítő mancsot nyújtva a munkában.

AMIRE NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK

Eredményeink

Hallgatóink vizsgaeredményei országosan kiemelkedő eredményt mutatnak.

Jótékonyságai kampányaink

Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. évek óta részt vesz a Slendy Pékség jótékonysági tortaárverésén, több százezer forinttal támogatva súlyos beteg gyermekeket és nagycsaládosokat.

Környezetvédelem

Nem csak színünkben, gondolkodásmódunkban is zöldek vagyunk. Csapatunk fontosnak tartja, hogy védjük a bolygót, így működésünk során minél kevesebb papírfelhasználásra törekszünk. Ezt egyre inkább sikerül elérnünk, hála az online térben létrehozható oktatási formáknak.

Az pedig, természetesen napi rutinunk részévé vált, hogy szelektíven gyűjtjük a hulladékot, és törekszünk minél környezettudatosabban élni otthon is, irodai környezetben is, hogy mi is hozzájárulhassunk egy élhető környezet fenntartásához.

Közösségi oldalainkat ismered? Kattints és legyél velünk!

Hallgatói vélemények

Partnereink

Partnereink, akik számára már szerveztünk képzéseket.

BÖNGÉSSZ TANFOLYAMAINK KÖZÖTT