fbpx

Online Angol tanfolyam kezdőknek A1

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 9 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Online angol tanfolyam kezdőknek A1

Korábban nem nagyon mertem beszélni angolul, de nagyon sokat fejlődtem, és a szókincsem, a kiejtésem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a képzésre!

Orsolya

Grafikus online tanfolyam

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy ez a képzés megmutatta számomra, hogy önállóan képes vagyok összetett grafikai feladatokat elvégezni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, hiszen itt lehet igazán látványos változásokat elérni egy grafikában.

K. Bernadett

Időgazdálkodás tréning

Nagyon hasznos volt az időgazdálkodás tréning. Sokat segít, hogy más szemmel nézzek a mindennapjaimra, és jobban rendszerezzem a teendőimet.

Ildikó

Hey! Do you speak English?

Szeretnél végre így válaszolni erre a kérdésre: “YES, OF COURSE!” Eljött a Te időd. Angol online tanfolyam neked, teljesen kezdőknek.Az angol a világ legbeszéltebb nyelve. Mondhatni egy közös “ember nyelv”. A Földön élő 7,5 milliárd emberből 1,5 milliárdal tudsz majd beszélgetni, miután megtanultál angolul. Ez az emberiség 20%-a. Nem rossz arány, nem? 

 

Utaznál? A legtöbb országban már elboldogulsz ha angolul tudsz. Az érzés, hogy bármikor tudsz (nagy valószínűséggel) kommunikálni bárhol is legyél a világban biztonságérzéssel fog eltölteni utazás közben. De nem kell messzire menni a nyelv hasznosságáért. Nagyobb cégek, bármilyen számítógépes program, de még a számítógépes játékoknál is az angol a “go to” (alapértelmezett) nyelv. Vannak helyzetek, ahol a nyelvtudás hiánya nagy hátrányt jelent. Akár kapcsolatokat szeretnél építeni, munkát keresel, de akár csak egy randin a filmválasztásnál is nagyon hasznos lehet egy alap angol tudás. Készen állsz belevágni? Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusban sok kifejezés már ismerős lesz neked is, mivel annyira áthatja a mindennapokat ez a nyelv. Ragad az emberre, még ha nem is tanulja aktívan. Ha eddig nem ragadt rád, akkor pedig készülj fel. Mert bekenünk mézzel Honey. Ha szeretnéd magabiztosan mondani, hogy “Beszélek angolul.”, akkor a legjobb helyen vagy az úton való elinduláshoz.

 

Hogyan épül fel az English Course kurzus?

A tanfolyam 3 modult tartalmaz. Mindkettőnél teljesen alapoktól indulunk, és nulláról építkezünk. Az “alapok” viszont nem jelenti azt, hogy elkezdjük megtanulni az ABC-t, vagy szavakat kezdenénk el magolni. Témák szerint fogunk haladni, mivel az a célünk, hogy már a tanfolyam elején legyen sikerélményed. Elmondani egyszerűbb mondatokat, vagy bemutatkozni. A nyelvtani részben megnézzük mire figyelj oda, hogy magabiztosan tudj megszólalni. A gyors sikerélmény minden kezdeti fejlődés alapja tud lenni, így erre fogunk koncentrálni. Gyakorlatba ültetés. Ha esetleg más nyelveket beszlész már, akkor pedig még könnyebben fog menni az angol tanulás. A kiejtésed tökéletesítéséhez kapni fogsz ajánlásokat filmek formájában. Így szórakozva tudod elsajátítani a hangzást.

 

angol-kurzus-online

 

Neked való ez a képzés ha…

 • Úgy érzed, nincs időd tantermi tanfolyamra vagy magánórákra
 • Nincs a közeledben nyelviskola vagy felkészült tanár
 • Szeretsz online képezni magad és rugalmasan haladni a tanulással
 • Nem szeretsz sok pénzt kiadni nyomtatott anyagokra

 

Mi kell a kezdéshez?

 • Egy alap számítógép/laptop internet kapcsolattal
 • A feladatok elvégzéshez papír és ceruza/toll

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul
  a. “To be” ige és ragozási formái
  b. Simple Present Tense – Egszerű jelen használata
  c. Birtokos névmások
  d. Tagadás, Kérdőnévmások
  e. Present Continous Tense – Folyamatos jelen használata
 2. Modul
  a. Simple-past Tense – Múlt idő használata
  b. Névmások (birtokos, tárgyas, részesetes)
  c. Módbeli- és egyszerű segédigék
  d. Melléknevek fokozása
  e. Szövegértés
  f. Teszt
 3. Modul
  a. Munkával kapcsolatos szókincs
  b. Írd le a munkád!
  c. Egyéb hasznos szavak
  d. Interjú alapok
  e. Munkára jelentkezés
  f. Ajánló – hasznos videók, tananyagok