fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Új szépészeti tanfolyamok

Láttad már legújabb szépészeti tanfolyamainkat? Most, hogy már nincs lehetőség az OKJ keretei között kézápoló és lábápoló szakmát szerezni, mi új képzéseinkkel segítséget nyújtunk.

 

Vége az OKJ-s képzéseknek!

A felnőttképzésről szóló törvény módosítása miatt az OKJ-s tanfolyamok 2022. év végére teljesen ki kell, hogy fussanak. 2022.12.31-re az OKJ-s vizsgákkal is végezned kell. Tehát, 2023-tól végleg elköszönhetünk az OKJ-s képzésektől és így az általuk szerezhető OKJ-s bizonyítványoktól. Természetesen, az eddig megszerzett OKJ-s bizonyítványok nem veszítik érvényüket ezzel a jogszabályváltozással.

Azt kérdezed, mit tegyél, ha Te mégis Kézápoló és műkörömépítő-, vagy Pedikűr és lábápoló tanfolyamot szeretnél végezni?

 

Mutatjuk a megoldást!

A jogszabályváltozások miatti OKJ-s képzések megszűnése után sem hagyunk cserben! Megmutatjuk Neked a még csak néhány napja elérhető szépészeti tanfolyamokat, melyekre már tudsz is regisztrálni. Célunk, hogy rövid időn belül versenyképes szaktudásra tegyél szert.

Profi mester oktatókkal, összesen 16 alkalomból álló gyakorlatorientált Kézápoló és Lábápoló tanfolyamok, online támogatással. OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű minőségi oktatás azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

Megkezdésükhöz nem szükséges semmi más, csak alapfokú iskolai végzettség, vagyis 8 általános megléte és a 16. életéved betöltése.

A szakmai képzés követelményeinek elsajátításáról – a képzés befejeztével – szakmai vizsga keretében kell számot adnod. Sikeres vizsga esetén egy magyar nyelvű tanúsítvány, illetve egy német nyelvű zertifikat kerül kiállításra.

A tanfolyamok ára tartalmazza a nagyértékű Spirit Start kézápoló és műkörömépítő, illetve lábápoló eszközcsomagot, ami a tanfolyam végeztével is a tiéd marad. Mindent megtalálsz bent, ami a munkavégzéshez szükséges.

Ugye milyen jól hangzik? Ráadásul, az ország minden megyéjében, illetve Budapesten is elérhetőek a képzések. Nézzük meg egy kicsit részletesebben, hogy mire is számíthatsz, ha belevágsz a Kézápoló és műkörömépítő vagy a Pedikűr, lábápoló szépészeti tanfolyamba.

 

Pedikűr, lábápoló tanfolyam

A Pedikűr, lábápoló tanfolyamot sikeresen teljesítve képes leszel – többek között – kézi és kombinált lábápolásra, paraffinos és SPA kezelésre lábon, alapvető körömdíszítésre, japán manikűr alkalmazására, hennadíszítésre, illetve az eszközök szakszerű használatára, élezésre.

Az elméleti és gyakorlati oktatás során elsajátítod a szolgáltatást megalapozó orvosi ismereteket, valamint a lábápoló szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

 

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam keretei között szerzett tudásodnak megfelelően képes leszel az összes alapvető műkörömépítés és körömdíszítési technika, kézápolás, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, henna díszítésre, paraffinos és SPA kezelésre kézen, eszközök szakszerű használatára. Továbbá átadjuk a kézápoló, műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

A gyakorlati és elméleti képzés során egyaránt betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, szolgáltatást megalapozó élettani, anatómiai, szakmai, anyagismeretbe, melyet sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink tanítanak meg Neked!

 

Megmutatjuk, mit árul el rólad körömlakkod színe

Ma már számtalan lehetőségünk van az önkifejezésre. Ilyen szuper eszköz például a körömlakkunk is. Te általában melyik színt választod? Vagy sokszor cserélgeted? Most megmutatjuk, mit mond el személyiségedről, aktuális lelkiállapotodról színválasztásod.

 

Piros

A piros köröm szenvedélyt és érzelmeket közvetít. Ha ezt a színt viseled, szexi és csábos akarsz lenni. Ez egy merész szín, ami azt jelzi, hogy szeretsz magabiztosságot vagy dominanciát mutatni. Nem félsz attól, hogy minden tekintet feléd forduljon. Sőt, fontos számodra, hogy rád irányuljon mások figyelme, mivel olyankor érzed igazán elemedben magad.

A piros körmöket viselő nők általában mindenbe nagy lelkesedéssel fognak bele, és céljaikért kitartóan küzdenek.

Ha viszont nincs meg az előbb említett magabiztosság, a piros választása arra is jó, hogy meghozza ezt. Ha nem vagy magabiztos, viselj pirosat, és majd meghozza az önbizalmadat! Illetve, ha nem tudod, milyen színt válassz, a piros többnyire megfelelő választás, ugyanis klasszikus, időtlen és elegáns.

 

Kék

A kék szín a nyugalommal és békével társul. Megmutatja a barátságos jellemed és nyitottságod az új dolgok iránt. A felszabadulás, a könnyedség belső vágyának megjelenését jelenti. A kékkel azt üzened a világnak, hogy nem félsz a változásoktól, sőt nyitott vagy az újdonságokra.

A kék körömlakk emellett azt is mutatja, hogy szórakoztató és izgalmas vagy. A kék árnyalatok a vidámság és optimizmus bizonyítékai. Egy ilyen lány szeret nevetni, és aligha fognak unatkozni vele. Boldognak lenni neki szinte természetes állapot.

 

Zöld

Aki ezt a színt részesíti előnyben, az jó emberismerő, és empátiával gazdagon megáldott. Így nem meglepő, hogy a körülötted élők gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Sokan megbíznak benned és nem ritka, hogy fontos titkokat osztanak meg veled. A zöld szín másoknak is azt mutatja, hogy mindig számíthatnak rád.

 

Fehér

Ez a szín az ártatlanság, természetesség, tisztaság, egyszerűség, fiatalosság és elegancia színe. Azok a nők, akik fehér körömlakkot viselnek, szeretik a rendet, a tisztaságot, igényesek, illetve a belső lelki erejükről, és ártatlanságukról osztanak meg információkat a nagyvilággal.

Arra viszont figyelj oda, hogy ez a szín ürességet, semlegességet is mutathat, ezért mindenképp dobd fel szettedet még valami üde színfolttal!

 

Fekete

Ha szeretsz fekete körömlakkot viselni, akkor rendkívül kreatív egyéniség vagy, aki szeret a megszokottól eltérően gondolkodni. Sorra pattannak ki a fejedből az újító gondolatok, sőt az sem ritka, hogy erőteljes művészi vénával vagy megáldva.

Ha ezt a színt bevállalod, akkor erős egyéniség vagy, és nem nagyon szereted, ha ellenkeznek veled. Nem olyan fából faragtak, hogy mások mondják meg, mit csinálj. Éppen ellenkezőleg, mindenről határozott véleményed van és nagyon fel tud bosszantani, ha valaki megpróbál tőrbe csalni.

 

Nude

Ha a nude szín a kedvenced, az azt jelenti, hogy biztosra mész! Hiszen minden alkalomra tökéletes választás, minden ruhához és ékszerhez illik. Egyesek talán túl hétköznapinak tartják, mert nem tűnik ki annyira, de valójában még így is nagyon elegáns. Egyáltalán nem hivalkodó, mégis magára vonzza mások tekintetét, emellett pedig ápoltságot, igényességet, és kifinomultságot sugall.

A nude színek viselése azt is mutatja, hogy egyenes és nyugodt ember vagy. Szereted az egyszerűséget, a letisztult dolgokat, a természetességet, és a praktikumot, egyúttal pedig kerülöd a feltűnést.

Ha szeretsz nude színt viselni, biztos, hogy nem vagy az újabb és újabb divathullámok rabja, ehelyett inkább az ösztöneidre hallgatsz és döntéseidet is ennek megfelelően hozod.

 

Rózsaszín

A rózsaszín körömszín választása azt árulja el rólad, hogy csajos csaj vagy, hiszen a pink körmök viselése egyértelműen nőies hangulatot áraszt. Romantikus, érzelmes, érzékeny alkat vagy, aki inkább a szívére hallgat.

Ha sokszor választasz rózsaszín körömlakkot, azt jelenti, hogy könnyen elmerülsz az álomvilágodban. Valószínűleg intuitív vagy, és kevésbé érdekel a társadalmi normáknak való megfelelés.

Alapvetően nyugodt a természeted, megfontolt vagy és nagylelkű. Sokan szeretnek és örömmel közelednek feléd.

A visszafogottabb világos rózsaszínre festett körmök inkább nőiesnek, kecsesnek és tartózkodónak mutatják viselőjét, ellentétben az erősebb rózsaszínnel, ami feltűnésre vágyó, önbizalommal teli, bátor és nyitott természetet mutat.

 

Citromsárga

A citromsárgára festett körmök vidámságról és játékosságról árulkodnak. A sárga köröm viselése azt jelenti, hogy pozitív személyiség vagy, aki nagyon sokat nevet és mosolyog. Körömlakkod színe is örömöt, boldogságot sugároz. Emellett tele vagy energiával, életerővel és ambícióval, óriási lelkesedéssel tekintesz a mindennapokra.

Optimista vagy és szereted a dolgok jó oldalát nézni. Mindenkiben és mindenben meglátod a jót. Bárkihez akad egy kedves szavad, felvidítod az embereket. Az új barátságok kialakítása számodra nagyon fontos, szinte a lételemed.

 

Narancssárga

A narancssárga szín tele van vitalitással, merészséggel és izgalommal. Ha ilyen színű körmöket viselsz, akkor energiával telt, lelkes, impulzív, nyitott személyiség vagy. Nem érdekel, mit gondolnak rólad mások, te csak jól akarod érezni magad. Az eseménytelen, unalmas mindennapoknak még a gondolatától is kiráz a hideg. Senki nem unatkozik melletted, szeretsz szórakozni, és életre szóló élményeket gyűjteni.

Bátor vagy és nem félsz kockáztatni sem, hiszen a színválasztásod is merész.

 

Neon

A neon körmök viselői maximális figyelmet akarnak, bátran megmerik mutatni maguk. Ha gyakran hordod ezt a színt, akkor biztos szeretsz reflektorfényben lenni. Könnyedén kezdeményezel beszélgetéseket idegenekkel is.

Szereted a tempót, Te vagy a bulik mozgatórugója, amihez meg is van a kellő energiád.

 

Lila

A lila egy nagyon erős szín. Viselőjét rejtélyesnek, merésznek és csábítónak láttatja. Bátran használj lila színt, ha érzéki vagy titokzatos hangulatot szeretnél kifejezni.

A lila szín a királyi és nemesi ranggal is összekapcsolható, így általában az ambiciózus, sikeres nők kedvelik. Ezt a színt ezért a magabiztossággal és az egyéniséggel is társítják.

Ha szereted a lilát a körmödön, akkor ez arra is utalhat, hogy fantáziadús és kreatív vagy. Illetve, hogy jó intuíciós képességekkel rendelkezel, előrelátó vagy.

 

Belevágnál az egyik szépészeti tanfolyamba?

Ne várj, amíg betelnek a szabad helyek! Siess és legyél az elsők között!

Oldalunkon megtalálhatóak a legnépszerűbb szépészeti tanfolyamok. Válogass kedvedre!

Itt a remek alkalom, hogy belekezdj a tanulásba!

Képek: Unsplash, Shutterstock

Kiskó Anikó

További bejegyzések