Van érettségid?

Műkörmös tanfolyam

Jelentkezz most!

A korábbi képzési rendszerrel azonos tananyag, minőségi gyakorlati és elméleti oktatás.

Van érettségid? Szeretnél saját vállalkozást indítani? Akkor a Manikűrös és körömdizájner szakképesítést ajánljuk neked!

Részletekben is fizethetsz!

Műkörmös tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

329 000 Ft

Képzés típusa:

Tantermi oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

nincs

Kiválasztott város:

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg Műkörmös tanfolyamunkkal! 

Ha valódi tudásra vágysz rövid idő alatt, akkor ez a műkörmös tanfolyam a legjobb választás számodra! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Gyakorlatorientált képzés mesterleveles oktatókkal.

Mit csinál a műkörmös?

A műkörmösök különféle feladatokat látnak el a vendégek kezeinek ápolása és a pozitív szalonélmény megteremtése érdekében.

A műkörmös mindennapi feladatai közé tartozik a manikűr elkészítése, a körmök formára reszelése és ápolása, valamint a műköröm építése különböző technikákkal és anyagokkal. Az alap formák és színek mellett kreatív körömdíszítést is végeznek matricákkal, kövekkel és szabad kézzel festett mintákkal.

A köröm és kéz ápolása mellett a szalon életének mindennapi feladatait is ellátják, beleértve az anyagok és eszközök beszerzését és pótlását is. Ahhoz, hogy megfelelj a vendégek igényeinek, fontos, hogy figyelemmel kísérd a trendeket és személyre szabottan tudj a vendégekkel foglalkozni!

Ha szalonban dolgozol, akkor a tisztítás, fertőtlenítés és adminisztráció is a feladataid közé tartozik.

Milyen készségekre van szüksége egy műkörmösnek?

Bár a műköröm tanfolyam segít a szakma alapjainak elsajátításában, érdemes odafigyelni más képességekre is. De mik azok a készségek, amikre szüksége lesz egy műkörmösnek?

Kreativitás

Fontos az aprólékos és kreatív munka iránti hajlandóság, mely magában foglalja a színek kombinálását, aprólékos díszítést, valamint a miniatűr kövekkel való munkát.

Kitartás

A szakmában a kitartás elengedhetetlen, mivel a siker csak akkor garantált ha gyakorlott vagy és kellő időt fektetsz be a tanulási, fejlődési folyamatokba.

Tisztaság

A tisztaság iránti szeretet fontos a vendégek és a saját egészséged valamint komfortérzeted szempontjából.

Nyitottság

A technikai oldal mellett a körömtrendek ismerete is fontos, ezért szükséges, hogy mindig nyitott legyél az újra, figyelemmel kísérd a szakmabelieket és a vendégeid igényeit.

Csapatszellem

Ha egy szépségszalonban dolgozol, jó csapatjátékosnak kell lenned. A jó hangulat és pozitív munkakörnyezet elengedhetetlen a sikerhez.

mukormos-tanfolyam-5A műkörmös tanfolyam célja

Célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik alaposan ismerik az anatómiai, szakmai, élettani és anyagismereteket, és képesek a legújabb műkörömépítési technikákat magabiztosan alkalmazni, hogy szép, igényes munkát végezzenek vendégeik megelégedésére.

Valós helyzetek

A tanfolyam felkészíti a résztvevő hallgatókat a műkörmös szakmához kapcsolódó különböző helyzetekre, hogy sikeresen tudjanak helytállni munkájuk során.

Gyakorlati tudás

A képzés gyakorlati megközelítésű, hogy a hallgatók ne csak elméleti szinten, hanem gyakorlatban is magabiztosan tudják alkalmazni a tudásukat. A résztvevők megtanulják, hogyan készítsenek esztétikus és precíz műkörmöket, miközben részletesen megismerik a szépségipar és a műkörmös szakma alapvető fogalmait.

Miért válassz minket?

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a felnőttoktatásban, és több mint 100 000 elégedett hallgató végzett nálunk az évek során. Ha piacképes és átfogó tudásra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz!

Gyakorlati oktatási rendszer

A műkörmös tanfolyam során gyakorlati órákon vehetsz részt, így az elméleti alapok mellett azt is megtanulhatod, hogyan alkalmazd a tanultakat a gyakorlatban.

Szakképzett oktatók

A tanfolyamot tartó szakoktató több éves tapasztalattal rendelkezik, így garantáltan a legjobb minőségű oktatást kapod. A képzés során felteheted a kérdéseidet, elérhető lesz számodra egy részletes tananyag, és támogatunk a fejlődésben.

Kétnyelvű tanúsítvány

A szakmai képzés elvégzését követően egy magyar és egy német nyelvű tanúsítványt állítunk ki számodra.

Több helyszín és dátum

Nálunk országszerte, 35 városban tanulhatsz, így kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső helyszínt. Tanfolyamaink egész évben indulnak!

mukormos-tanfolyam-6Kinek ajánljuk a műkörmös tanfolyamot?

Ajánljuk azoknak, akik szeretnek emberekkel együtt dolgozni, és a szépségiparban képzelik el a jövőjüket. Ha szeretnéd megtanulni a hagyományos és a modern kézápolási, műkörömépítési technikákat, kreatív vagy és szívesen készítenél el ápolt, szép körmöket, akkor itt a helyed!

A műkörmös tanfolyamot ajánljuk azoknak is, akik már rendelkeznek valamelyik szépségipari tapasztalattal, és most a műkörmös szakma alapjait szeretnék elsajátítani. Ez a képzés jó választás azoknak is, akiket érdekel a műkörömépítés, és egy átfogó, gyakorlatias oktatáson szeretnének részt venni.

Műkörmös tanfolyamunkat sikeresen teljesítve, képes leszel az összes alapvető műkörömépítés és körömdíszítési technika, kézápolás, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, kézen paraffinos és SPA kezelésre, eszközök szakszerű használatára, henna díszítésre. Továbbá átadjuk a kézápoló, műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét szakember felügyelete mellett.

A képzés során betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, megismertetünk a szolgáltatást megalapozó anatómiai-, szakmai-, élettani- és anyagismeretekkel, melyeket sokéves tapasztalattal rendelkező, profi mester oktatók tanítanak meg Neked!

A korábbi képzési rendszerrel azonos tananyag, minőségi gyakorlati és elméleti oktatás – online támogatással – azok részére, akik nem szeretnének a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzéseken részt venni.

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess tanfolyamunkon!

Van érettségid? Szeretnél saját vállalkozást indítani? A tanúsítványt adó képzés helyett, a szakképesítést ajánljuk neked! Nyiss szalont, akár fél éven belül!

Ismerkedj meg Műkörmös képzésünkkel!

Nézd meg a fenti videót!

Miért válassz minket?

  • - több, mint 22 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - garantáltan gyors és kedves ügyfélszolgálat
  • - több, mint 100.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - magyar, családi vállalkozás
  • - folyamatos extra kedvezmények a jelenlegi és a végzett hallgatóinknak
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések
  • - részletfizetési lehetőség

Műkörmös tanfolyam képzésünket Spirit Beauty Kft. és egyéni vállalkozó partnerünk szervezi.