fbpx

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

Oktató:

[tba_ribbon]
bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

[tba_icon_list_display]
[tba_icon_list_display]

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam?

Marketing stratégia tanfolyam szépségszalonoknak 

Ez a Szépségipari Marketing Tanfolyam Kisvállalkozóknak olyan elméleti és gyakorlati tudásanyagot biztosít, amely szinte azonnal átültethető lesz a gyakorlatba. A szépségipar, az utóbbi 10 évben elképesztő fejlődésen ment keresztül, a dinamikus fejlődésnek köszönhetően a verseny is hatalmas az iparágban. Ha nyitott szemmel járunk, akkor láthatjuk, hogy folyamatosan nyílnak újabb és újabb szalonok. Nem mindenki tud megfizetni marketinges szakembert, ezért érdemes magunkat felvértezni marketinges mesterfogásokkal. Ha elvégzed ezt a tanfolyamot, már nem is lesz szükséged arra, hogy bárkit alkalmazz, te magad is könnyedén el tudod végezni a feladatot. Ne feledd: a marketing nem megy magától, komoly munkát kell befektetni. Ha elvégzed a tanfolyamot, sínre rakhatod a vállalkozásodat, kitűnhetsz a többiek közül és akár új ügyfeleket is szerezhetsz, vagy a régieket teheted még elkötelezettebbé. 


“One man show” 

Ha kisvállalkozó vagy, akkor hamar rájöhetsz, hogy egy vállalkozás sokszor valódi “one man show” azaz, egyemberes feladat. Van, aki kifejezetetten nehéznek találja a self - marketinget, vagy esetleg ideje nincs rá a rengeteg más teendő mellett. Sokszor nehéz inspirálódni, ötleteket gyűjteni, azokat pedig megvalósítani még nagyobb feladat. Nektek gyűjtöttünk össze egy olyan tudásanyagot, amit bátran hasznosíthattok, bárhol, bármikor. 


szepsegipari-marketing-1


Légy te a kapitány! 

Ezzel a tanfolyammal az a célunk, hogy mankót adjunk olyan szépségipari vállalkozóknak, hogy ne vesszenek el a marketing erdő sűrűjében. Egy vállalkozás vezetőjének, mindig kicsit nehezített pályán kell mozognia, hiszen nem elég igazgatni a vállalkozást, ki is kell tűnni a többi versenytárs között. Célunk, hogy olyan marketing tudásanyagot sajátíts el, amit a saját képedre tudsz majd formálni a későbbiekben és a vállalkozásod javát szolgálja majd. Sokszor nehéz külső szemlélőként tekinteni a vállalkozásunkra, ezzel a tanfolyammal azonban kicsit ez a célunk. A tanfolyam elvégzése után ösztönösen teszed majd a dolog, és észre sem veszed, hogy éppen márkát építesz, és a vállalkozásod fejleszted. A tanfolyam emellett olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos ötleteket nyújt, amelyek mind rövid, mind hosszútávon megtérülnek. 


Nem csak online, offline is! 

Ugyan ma már szinte minden az online kommunikációról szól, fontos, hogy offline is jelen legyünk, hiszen így is rengeteg emberhez juthatunk el. Hosszú távon észreveszed, hogy nem csak tudásanyagot, hanem egy újfajta gondolkodásmódot sajátítasz el a tanfolyam által. Az offline kommunikáció, ( névjegykártyák, brossúrák stb ) továbbra is fontos szerepet tölt be, így nem szabad róla elfeledkezni, sem a kezdeti időkben, sem később. Minden modul végén kvízeket találsz, aminek a kitöltésével tovább haladhatsz a következő anyagra.


Elmélet és gyakorlat 

A tanfolyam célja, hogy ne csak elméleti, hanem gyakorlati eszközökkel is ellásson, afféle mankóként szolgáljon számodra a mindannapokban. A tanfolyam igazi kisokos, amihez bármikor fordulhatsz. A tanfolyamban az alapoktól indulsz, és segítünk neked bemutatni, hogyan tudod minden szempontból fejleszteni a vállalkozásod. A szépségipari marketing kisvállalkozóknak olyan hasznos gyakorlati tippeket ad, amelyeket könnyedén beépíthetsz az eszköztáradba. 


szepsegipari-marketing-2


Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyamban megismerkedhetsz a leggyakrabban használt online és offline marketing eszközökkel. Megismered az online márkaépítés lépéseit, egy jó weboldal alapvető tulajdonságait, és a vizuális tartalomgyártás leggyakoribb kérdéseivel is találkozol. 


Kiknek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • Azoknak, akik a szépségiparban dolgoznak és szívesen tanulnának vállalkozásfejlesztést és marketinget
 • Azoknak, akik úgy érzik, nem találtak eddig megfelelő tanfolyamot, ami külön az ő szektoruknak szól
 • Azoknak, akik még több ügyfelet és pénzt szeretnének keresni

Tanfolyam moduljai

 1. Modul - Online marketing az alapok
  a. Bevezetés
  b. Hogyan működik az online marketing?
  c. Social media marketing
  d. Online marketing csatornák típusai
  e. Online marketing csatornák különböző típusai
 2. Online marketing a gyakorlatban
  a. Egyes csatornák hatékony használata - E-mail marketing
  b. Google Business - Légy látható
  c. Offline marketing tippek
  d. Üzleti Facebook oldal létrehozása
  e. Fontos beállítások
  f. Üzleti Instagram oldal létrehozása
  g. Közösségi média marketing
  h. Tartalommarketing
  i. Partnermarketing
 3. Weboldal, márkaépítés, vizuális tartalom
  a. Hogyan építsd fel a weboldalad?
  b. Tartalomgyártás 1.0
  c. Profi fotók és videók készítése
  d. Hogyan szerezz új vevőket?
  e. Márkaépítés
  f. Vizuális tartalom tedd/ne tedd

 

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Ezek is érdekelhetnek:

Ráépülő képzések:

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!