fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Itt a tavasz, indulnak az új képzések!

Láttad már az új induló képzéseket? Itt az ideje, hogy szétnézz közöttük! Kategóriánként egy csokorba szedtük őket, nehogy lemaradj valamelyikről. Nézz körül és válassz!

 

Itt a tavasz!

Tavasszal felélénkül az élet, kivirágoznak a növények, rügyeznek a fák. Zöld színbe borulnak az erdők, mezők. Visszatér a fehér gólya és a füsti fecske a melegebb éghajlatról. Felenged a fagyott föld. A hőmérséklet pedig fokozatosan emelkedik. Ez az energia minket is feltölt és sok-sok új tanfolyammal kedveskedünk Neked!

 

Íme, legújabb tanfolyamaink

Folyamatosan figyeljük az új lehetőségeket, hogy felnőttképzési kínálatunkban megtalálhatóak legyenek azok a képzések, melyekre szükséged lehet ebben a gyorsan változó világban.

Mutatjuk a legújabb tanfolyamokat kínálatunkból, hogy megtalálhasd közöttük a kedvedre valót.

 

Egészségügyi képzések

A Gyógyszertári szakasszisztens szakképesítés képzés sikeres elvégzése után a gyógyszerészek hatékony segítője leszel, ha ebben a munkakörben helyezkedsz el. Segítséget nyújtasz a gyógyszerész alapszintű gyógyszerészi gondozási tevékenységéhez. A betegekkel való kommunikációd során képes leszel a gyógyszerhasználati adherencia növelésében részt venni. Gyógyszerész jelenlétében, önállóan látod el a vényköteles, a vény nélküli gyógyszerek, gyógynövények, és a gyógyhatású készítmények, illetve a gyógyszertárban forgalmazható egyéb termékek kiadását. Az expediálás során betegtájékoztatást, tanácsadást végzel.

Az Állatorvosi asszisztens képzést sikeresen teljesítve, munkádat az állatorvos szakmai irányításával és felügyeletével, annak utasításának megfelelően végzed. Közreműködsz a betegvizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai, valamint a járványvédelmi feladatok végrehajtásában. A kezeléseket, műtéteket követően elvégzed az előírt utókezeléseket, beadod a szükséges gyógyszereket. Figyelemmel kíséred a rád bízott állatok egészségi állapotát. Részt veszel az állatorvos hatósági élelmiszer-higiéniai, járványvédelmi feladatainak elvégzésében.

 

Gépkezelői tanfolyamok

Gépkezelő szeretnél lenni, de nincs még semmiféle gépkezelői előképzettséged? Ne bánkódj, hiszen ebben az esetben, ha nem rendelkezel OKJ-s szakirányú végzettséggel és egyéb gépkezelői jogosítvánnyal, elméleti és gyakorlati tanfolyamunkkal felkészítünk a vizsgára, hogy gépkezelői jogosítványt szerezhess! Legyen az akár Budapest, vagy vidék, számos város közül választhatsz, attól függően, hogy hol szeretnél tanulni.

Amennyiben már rendelkezel bármely gépcsoport tekintetében a gépkezelői vizsgát megelőző 5 éven belül megszerzett gépkezelői jogosítvánnyal, mentesülsz az Általános munkavédelmi és elsősegély-nyújtási ismeretek, valamint az Általános üzemeltetési és technológiai ismeretek oktatás és az ehhez kapcsolódó vizsga alól. Így az elméleti oktatás során csak a szakirányú gépspecifikus ismeretekkel kell foglalkoznod. Ehhez jön még a gyakorlati képzés, illetve a hatósági vizsga. Válaszd ki a számodra megfelelő várost és végezd el az 5 évnél nem régebbi gépkezelői jogosítvánnyal rendelkezők számára tartott tanfolyam és hatósági vizsgát.

Már rendelkezel targonca, emelő-, vagy földmunkagép kezeléséhez szükséges OKJ-s végzettséggel és szeretnéd bővíteni a kezelhető gépek körét? Neked nem kell teljes OKJ-s tanfolyamon részt venned! Amennyiben rendelkezel már az adott gépcsoporthoz tartozó könnyű- vagy nehézgépkezelői, vagy építő- és anyagmozgató OKJ-s szakirányú bizonyítvánnyal, mentesülsz a teljes elméleti oktatási rész és az ahhoz kapcsolódó elméleti gépkezelői vizsga alól. Így a gépkezelői jogosítvány megszerzése érdekében Neked már csak a gyakorlati képzést és az ehhez tartozó hatósági vizsgát szükséges elvégezni. Weboldalunkon minden fontos információt megtalálsz az OKJ-s szakirányú végzettséggel rendelkezők számára tartott tanfolyam és vizsgáról.

 

Pénzügyi és ügyviteli képzések

A Jövedéki ügyintéző szakképesítés online tanfolyamot sikeresen teljesítve fő feladatod a jövedéki adóval kapcsolatos ügyintézés lesz. A jövedéki ügyintéző jelen van egy-egy kereskedelmi szerződés megkötésekor, tudja, hogy milyen hatósági engedélyek beszerzése szükséges, tisztában van a hatályos jogszabályokkal. Jövedéki ügyintézőt alkalmazni jelenleg az adóraktárak részére kötelező, de sokat segíthetsz olyan cégeknek is, akik bejegyzett kereskedői tevékenységet végeznek. Ezek a feladatok nagyon sok adminisztrációval járnak.

A Rendezvényszervező – Közművelődési munkatárs szakképesítés képzésünk sikeres elvégzése után képes leszel kulturális rendezvények szervezésére, elsősorban színházban, cirkuszban, előadó-művészeti rendezvényeken. Az előadó-művészeti intézményekben az elkészült művészi produkciók bemutatásakor a közönséggel folytatott kapcsolatot koordinálod. Felkelted a program iránti érdeklődést. Fogadod a jeggyel rendelkezőket. A visszajelzéseket összegzed és eljuttatod az alkotókhoz. Tevékenységed elsősorban a helyi társadalom közművelődési intézményeiben valósul meg.

A Termékdíj ügyintéző szakképesítés online képzést teljesítve feladataid közé fog tartozni a termékdíj bejelentéssel, azok nyilvántartásával, bevallásával kapcsolatos ügyintézés, termékdíj köteles termékek adózási feladatai, szerződéskötésben való közreműködés, kapcsolattartás a vám- és környezetvédelmi hatóságokkal, valamint közreműködni a vámeljárásokban. Mindezeket összefoglalva, a termékdíjas feladatok ellátása lesz a napi tevékenységed.

A Vámügyintéző szakképesítés online tanfolyamot teljesítve munkád során fő feladatod a nemzetközi szállítmányozások során felmerülő vámkezelés lesz. Azaz az export-, import- és tranzit vám dokumentációjának elkészítése és lejelentése. Ezen kívül dokumentálsz, tájékoztatsz, kimutatásokat készítesz, különböző okmányokat szerzel be ahhoz, hogy a vámkezelési papírokat ki tudd állítani és be tudd nyújtani a vámhatóságnak. Megszervezed és felügyeled a vámkezelést, szoros kapcsolatban leszel a NAV-al.

 

Szépségápolási tanfolyamok

A Lábápoló tanfolyamot elvégezve, képes leszel – többek között – kézi és kombinált lábápolásra, paraffinos és SPA kezelésre lábon, a köröm alapvető díszítésére, hennadíszítésre, japán manikűr alkalmazására, valamint az eszközök szakszerű használatára, élezésre.

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamunk során el fogod sajátítani az összes alapvető műkörömépítési és körömdíszítési technikát, kézápolást, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzését, kézen paraffinos és SPA kezelést, eszközök szakszerű használatát, henna díszítést. A képzésen betekintést nyersz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, illetve megismertetünk a szolgáltatást megalapozó anatómiai-, szakmai-, élettani-, és anyagismerettel.

Mindkét felsorolt szépségápolási tanfolyam OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű gyakorlati és elméleti oktatás, online támogatással. Gyakorlatorientált minőségi oktatás, sokéves tapasztalattal rendelkező profi mester oktatókkal azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

 

Vendéglátói képzések

Amennyiben úgy döntesz, hogy elvégzed az Élelmezésvezető képzést és ebben a szakmában fogsz dolgozni, feladatod lesz, hogy vezeted, megszervezed és ellenőrzöd az élelmezési üzem munkáját, költséghatékony működésre törekedve. Beszerzést irányítasz és ellenőrzöl. Készletgazdálkodást végzel. Elkészíted az általános és a speciális táplálkozáshoz szükséges ételek kalkulációit, nyersanyag-kiszabati ívet vezetsz, és veszteségszámításokat végzel. Dietetikus munkatársak bevonásával komplett napi, heti, havi étlapot és/vagy étrendet tervezel, állítasz össze, akár személyre szabottan. Tisztában vagy a különböző diéták ételkészítési technikáival és alkalmazod azokat.

Pincérsegéd – Vendéglátó eladó tanfolyamunk sikeres elvégzése után munkát vállalva, főként a pincér munkáját segíted, előkészítő és befejező műveleteket látsz el. Reggeli és uzsonnaételek, gyorsételek, hidegkonyhai készítmények, saláták elkészítésekor, adagolásakor, tálalásakor nyújtasz segítséget. Segíteni tudsz a kínáló polcok, vitrinek és pultrendszerek rendezésében, tea és kávéfőzésben, italok készítésében. Az étterem berendezését, a terítést, az ételek és italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végzed. Rendezvények esetén berendezed a helyszínt, előkészíted az eszközöket, illetve segédkezel ezek lebonyolításában.

 

Gyere és tanulj nálunk!

Itt a remek alkalom, hogy belevágj a tanulásba! Ne várj, amíg betelnek a helyek! Siess és legyél az elsők között! Nézz körül és válassz!

További, régebb óta elérhető képzéseinket weboldalunkon megtalálod.

 

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések