fbpx

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 15 990 Ft Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
  • A tanfolyam azonnal indul
  • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
  • Személyes jelenlétet nem igényel

Online angol tanfolyam kezdőknek A1

Korábban nem nagyon mertem beszélni angolul, de nagyon sokat fejlődtem, és a szókincsem, a kiejtésem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a képzésre!

Orsolya

Grafikus online tanfolyam

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy ez a képzés megmutatta számomra, hogy önállóan képes vagyok összetett grafikai feladatokat elvégezni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, hiszen itt lehet igazán látványos változásokat elérni egy grafikában.

K. Bernadett

Időgazdálkodás tréning

Nagyon hasznos volt az időgazdálkodás tréning. Sokat segít, hogy más szemmel nézzek a mindennapjaimra, és jobban rendszerezzem a teendőimet.

Ildikó

A szellemi munkát végző emberek számára egyre többet elérhető a home office-ban való munka lehetősége. Felmerül viszont a kérdés: Vajon ugyanolyan produktívak tudunk lenni otthon, mint az irodában? A válasz attól függ kinek tesszük fel a kérdést. Ha nálad “Nem” a válasz, akkor ez az időgazdálkodási tréning Neked szól. Tanuld meg most hogyan tudsz hatékonyan gazdálkodni az időddel.

 

idogazdalkodas-hataridok

 

Mi az időgazdálkodás?

Ahogy azt már sokszor hallottad: “Az idő pénz.” A pénzel szeretünk jól bánni, és ha van mindenre elégséges mennyiség. De hogy állunk az időnkkel? Angolul az időgazdálkodást “time management”-nek mondják, ami tükörfordításban annyit tesz, hogy hogyan menedzseld az idődet. Ebben viszont nem csak a munkahelyi idő tartozik bele, de a személyes, és a pihenőidő is. Veled is előfordult már hogy annyi teendőd volt egy nap, hogy enni sem volt időd? Egész nap folyamatosan stresszeltél, és a nap végére sem sikerült úgy érezned hogy mindennel végeztél amit szerettél volna. Pedig még túlóráztál is, pedig már megbeszélted a pároddal hogy megisztok együtt egy kávét. Ismerős esetleg ez az érzés is? “Hiába van minden betervezve, órára lebontva, mégsem tudom befejezni a feladataimat, és lezárni a munkát amikor kell.”

 

Ez az időgazdálkodás tréning megtanít arra hogyan proirizálj a feladataidat. Segít abban hogy koncentrálj arra ami valóban fontos, és hogyan hozz gyors döntéseket. Ez a tréning anyag általában egy több napon keresztül tartó tréner által tartott tanfolyamon kerül megtanításra. Viszont most az otthonod kényelméből, a saját tempódban tudod megtanulni az időgazdálkodással kapcsolatos trükköket. Milyen jó időgazdálkodási feladat ez is, nem?

 

Mit tartalmaz az időgazdálkodás tréning?

Ezt az online képzést egy szakképzett tréner állította össze. Ennek megfelelően egy professzionális, és szakmai anyagot kapsz a kezedhet ha megvásárolod a tréninget. A tréning elvégzésével nagyon sokat fogsz magadról is tanulni. Ezen kívül természetesen arról is, hogyan oszd be hatékonyan az időd!  Otthon sokszor sokkal nehezebb koncentrálnunk, mivel akár családunk is ott lehet velünk. Ezen kívül a házimunkával kapcsolatos teendők is nyomhatják a vállunk. Éppen ezért a tréningben külön kitérünk egy fejezetben a home office munkavégzésnek.

 

hatekony-time-management

 

Az időgazdálkodás tréning anyaga és felépítése

1. Home office?!
2. Előnyök és hátrányok
3. A munkanap megtervezése, hogy hatékony lehess
4. Munkakörülmények kialakítása
5. Zavaró tényezők hatása
6. Fókuszált munka
7. Kommunikáció és ellaboráció
8. Eszközök

 

Hatékony énidő

 

Egy biztos. Az időgazdálkodás tréning elvégzése nagy hatással lesz a munkádra, és a magánéletedre is. A szerteágazó alkalmazási lehetőségek rád vannak bízva. Végezd el hatékonyan a házimunkát, tölts valódi minőségi időt a családoddal, vásárolj be gyorsan, és hatékonyan. Megtanulod végre beosztani a saját idődat, és több énidőd is marad a töltődésedre. A kurzus elvégzésével meglátod majd mennyire hasznos tudást kaptál, még akkor is ha nem személyesen egy trénertől kaptad azt. Nem kell más hozzá csak az elhatározásod, és a kitartásod. Legyél te is profi időgazdálkodó!

 

Hasonló tanfolyam

Projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban tanfolyam