fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Online tanfolyamok – tanulj akár a tengerparton!

Szikrázó napsütés, tomboló hőség. Te maradnál a tengerparton a hűs pálmafák ölelésében egy kényelmes strandszékben? Végezz el közben egy online tanfolyamot!

 

Végre itt a nyár!

Beköszöntött a nyár, megkezdődtek a nyaralások. Sokan csak fekszenek a tengerparton. Te miért ne töltenéd ezt az időt hasznosan, miközben meg sem erőlteted magad?

Ez a bejegyzés azért született, hogy felsoroljuk számodra azokat a képzéseket, melyeket akár a tengerparton, vagy az udvarod hintaágyában is elvégezhetsz, mert csak végig kell tanulmányoznod az oktató anyagot.

Ezekhez a tanfolyamokhoz nem kell semmi extra, csak egy laptop és internetelérés és kezdődhet is a tanulás egy kényelmes, hűs helyen. Vágj bele! Szerezz tudást a nyáron!

 

A befutott segítő szakmák: tanácsadás – coaching

Szinte mindenki megtapasztalja legalább egyszer az életében, hogy nem tudja, merre tovább, mi a következő lépés. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról. Viszont szakértő segítségével nincs megoldhatatlan probléma.

 

Coach képzés

A coach segíti az ügyfelet, hogy sikereket érjen el a magánéletében, illetve a munkájában. Nem az okok feltárását tűzi ki célul, hanem a meglévő erőforrásokat és képességeket használja ki vagy fejleszti. A coach szerepe az ügyfelet előre mozdítani a céljai elérése érdekében.

A Coach képzésről így elmondható, hogy azoknak is ajánljuk, akiknek önmaguk fejlesztése a cél, valamint azok számára is, akik szeretnék a segítő szakmát mások javára felhasználni.

A coach általában egyéni vállalkozó, aki személyes vagy online konzultációt tart. Cégen belül is el lehet helyezkedni, ahol segíthetsz a dolgozóknak túllendülni elakadásaikon.

Rengeteg coach képzés van jelenleg a piacon. Nálunk pár óra alatt meg tudod tanulni az alapokat, majd ezután könnyebben tudsz döntést hozni merre képzed magad tovább, például business coachnak, life coachnak.

Egy-egy coach képzés ára igen borsos, több százezer forint. Ha még nem döntötted el, hogy biztosan ezzel szeretnél foglalkozni, vagy éppen csak önmagad fejlesztése a cél, akkor ez a Coach képzés tökéletes választás lehet számodra. Elvégzése után eldöntheted, hogy neked való-e ez a segítő szakma.

 

Táplálkozási tanácsadó képzés

Az egészséges táplálkozás életünk egyik legfontosabb alapköve. Bár már rengeteget hallani róla, mégsem tartjuk be elegen vagy csináljuk jól. A Táplálkozási tanácsadó képzés segít, hogy ismeretünket bővítsük a témában.

A megfelelő, egészséges étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában, napi mozgással kiegészítve, jelentősen csökkenthető a szív és érrendszeri betegségek, a rák, a cukorbetegség és ezek szövődményeinek kialakulási kockázata.

Vajon tényleg olyan jó, ha sok vizet iszunk? Ha szinte csak zöldséget, esetleg kevés húst is fogyasztunk mellé? Tényleg jó, ha kiiktatjuk a glutént az étrendünkből anélkül, hogy erre lenne egészségügyi okunk? Mindezekre tudományosan alátámasztott válaszokat kaphatsz a kurzus során, hiszen a sok diéta, hír, “új felfedezés” közül már nehéz eldönteni, mi is az, ami valóban egészséges.

Ez a Táplálkozási tanácsadó képzés optimális választás lehet számodra, ha érdekel ez a szakma és szeretnél még többet megtudni róla. Ha jelenleg nincs arra lehetőséged, hogy több évet vagy több százezer forintot költs hagyományos tantermi képzésekre, akkor ez a tanfolyam segítségedre válhat, hiszen az alaptudást biztosítja részedre.

 

Excel program, a hatékonyság aranyérmese

Szeretnél szabadság után úgy visszamenni a munkahelyedre, hogy közben elsajátítottad a Microsoft Excel szoftver ismeretét? Most itt a lehetőség! Ráadásul választhatsz kezdő és haladó Excel tanfolyamaink közül.

Az Excel ismerete szinte minden munkahelyen elvárás, hiszen ezernyi felhasználási lehetőség rejlik benne. Így ma már alig akad olyan cég, ahol ne lenne szükség az Excel program használatára. Egyes műveletek rengeteg időt vesznek el, ha kézzel, papíron végezzük őket. Mivel ez így hosszadalmas, kevésbé hatékony tőle a munkánk. Az Excelben azonban csak pár kattintás, így gyorsabbak és hatékonyabbak vagyunk.

Viszont, ez a szoftver nem csak azok számára értékes, akik folyamatosan számokkal dolgoznak. Mindannyiunknak segítségére lehet a hétköznapok során is, például havi költségvetésed vezetéséhez.

 

Kezdő Excel online tanfolyam

Ha még ezelőtt sosem találkoztál az Excellel, vagy még csak most ismerkedsz a függvények és munkafüzetek világával, akkor kezdőknek szóló tanfolyamunkat ajánljuk. Ezen a képzésen könnyen elsajátítasz minden alapot az Excellel kapcsolatban. Megismered az Excel felépítését, alapfunkcióit. Megmutatjuk hogyan történik Excelben az adatbevitel, a navigáció és a kijelölés. Megismertetünk az adatok áttekinthetővé tételével, illetve összesítésével.

 

Haladó Excel online tanfolyam

Viszont, ha már alap szinten boldogulsz a program használatával, de szeretnéd tovább képezni magad, részedre Haladó Excel tanfolyamunkat ajánljuk. Ezen a kurzuson komplexebb műveleteket tanítunk meg és bonyolultabb függvényeket is átveszünk.

 

Angol tanfolyam a komoly lépéselőnyért

Ha szeretnél nyelvet tanulni, de még nem sikerült eldönteni melyiket, mi az angolt ajánljuk Neked, mivel ez a nyelv vált közös világnyelvvé. Az angol nyelvtudás jelentős előnyt biztosít számodra mind a munkaerőpiacon, mind a hétköznapi életben.

Válaszd az online Angol tanfolyamot, teljesen az alapoktól! Ezen a képzésen nem csak azt tanulod meg, hogy van angolul leírva, illetve kiejtve néhány alapszó, hanem azt is, hogyan értesd meg magad angol nyelvterületen, egész mondatokat használva.

Ez a kezdő angol tanfolyam abban nyújt segítséget, hogy teljesen az alapoktól tanulhasd meg az angolt. Minden lecke tartalmaz egy videófelvételt, ami segít Neked a szavak helyes kiejtésében és a hallás utáni nyelvi készségeid is növekedhetnek. A leckék egymásra épülnek, így a feladatok egyre nehezebbek lesznek, ezáltal hatékony módon sajátítod el a nyelvet.

 

Ha a hűvös szobában képeznéd magad

Nem szeret mindenki a szabadban tanulni. Ráadásul vannak olyan képzéseink, amiknél a tananyag elsajátítása mellett gyakorolnod is kell, így muszáj legalább egy kicsit a szobában maradnod. Lássuk is ezeket a típusú keresett online tanfolyamokat.

 

Tanuld meg online a műszempilla építés alaptechnikáját!

A műszempilla régebben rendkívül műnek hatott és még kényelmetlen is volt viselője számára. Ez mára már teljesen megváltozott. A ma használatos tartós műszempillák már a lehető legtermészetesebb látszatot keltik, könnyűek, légiesek, kíméletesek, semmilyen kényelmetlenséget nem okoznak.

Hála a rövid ideig tartó műszempilla tanfolyamoknak, ma már nagyon gyorsan, szinte bárki el tudja sajátítani a szálas szempillaépítés technikáját. A szakmának a Classic műszempilla építés – 1D – az alapja, így, ha érdekel ez a tevékenység, elsőként ezt a részt kell megtanulnod.

Kétfajta online képzést hoztunk létre, hogy a számodra legelőnyösebb formát tudd kiválasztani. Műszempilla építő online alaptanfolyamunk online oktatás formájában valósul meg. Önálló műszempilla építő online alaptanfolyamunk is online típusú, viszont ebben az esetben egyénileg kell feldolgoznod a tananyagot. Tiéd a választás!

 

A műköröm díszítés már online is tanulható

Ha már unod az egyszerű francia körmöket, vagy a színes, de minta nélkülit, akkor tetess rá díszítést. Sőt, tanuld meg, hogyan készítheted el Te magad! Teljesen mindegy, hogy rövid vagy hosszú a körmöd, hogy porcelán vagy zselés, mindre lehet mintát alkalmazni.

A műköröm díszítést online is elsajátíthatod. Az online műköröm díszítő egynapos tanfolyam élő kapcsolatban zajlik, közben az oktató és a hallgatók között folyamatos kommunikáció folyik. Ebben az egyetlen napban legalább tízféle műköröm díszítési technikát elsajátíthatsz, amit aztán úgy kombinálhatsz, ahogy csak szeretnéd.

 

Miért haboznál? Vágj bele!

Végezz el egy számodra szimpatikus online tanfolyamot és legyél büszke magadra, hogy nem tétlenkedtél a nyáron!

 

Forrás: thebrightacademy.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések