Gyógypedagógiai asszisztens szakképesítés képzés

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Gyógypedagógiai asszisztens szakképesítés képzés elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

179 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Kiválasztott város:

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg Gyógypedagógiai asszisztens képzésünkkel!

Pedagógiai munkatárs – Gyógypedagógiai asszisztens képzésünket sikeresen teljesítve képes leszel gondozási, önkiszolgálási feladatok irányítására, nevelési módszerek megválasztására, alkalmazására, szabadidős tevékenységek önálló szervezésére, munkatevékenységek szervezésére, megvalósítására, foglalkozások eszközeinek előkészítésére, ügyeleti feladatok ellátására, adekvát kommunikációra, a különleges bánásmódot igénylő gyermek felismerésére, differenciált bánásmódra, konfliktusmegoldásra, empátiára, toleranciára, információk gyűjtésére, olvasott, írott köznyelvi és szakmai szöveg megértésére, írására, valamint hatékony munkára a gyógypedagógussal együttműködve, illetve nem utolsó sorban a gyógypedagógus/pedagógus által kijelölt feladatok végrehajtására.

A gyógypedagógiai asszisztens bölcsődében, integrált óvodában, iskolában, speciális óvodában, iskolában, speciális gyermekotthonban, speciális lakásotthonban és felnőtt fogyatékosok intézményeiben, akár integrált, akár szegregált gyógypedagógiai intézményben dolgozó – pedagógiai, pszichológiai ismeretekkel rendelkező – szakember.

A gyógypedagógiai segítő munkatárs felsőfokú végzettségű szakember irányítása mellett végzi szakirányú munkáját. Részt vesz a közvetlen gyógypedagógiai munkában az intézményen belüli és kívüli programok, szabadidős tevékenységek előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában. Felügyeli, kíséri a gyermekeket/tanulókat, csoportokat. A gyógypedagógus/pedagógus útmutatásai alapján ellátja a sajátos nevelési igény-specifikus, fogyatékosság-specifikus, gyógypedagógiai asszisztensi feladatokat. Közreműködik a sajátos nevelési igényű személyek körében végzett általános jellegű nevelési, oktatási, gondozási feladatokban, a tanórák előkészületeiben és lebonyolításában, a higiénés szokásrendszer kialakításában, valamint a közösen végezhető munkatevékenységekben.

A gyógypedagógiai asszisztens segít az intézmény és a család kapcsolatának koordinálásában. Betartja a titoktartási kötelezettséget. Munkáját a sajátos nevelési igényű, fogyatékos személyekkel, családtagjaikkal, és más szakemberekkel történő kölcsönös tisztelet, tolerancia és hatékony kommunikáció határozza meg.

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess tanfolyamunkon!

Miért válassz minket?

  • - több, mint 22 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - garantáltan gyors és kedves ügyfélszolgálat
  • - több, mint 100.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - magyar, családi vállalkozás
  • - folyamatos extra kedvezmények a jelenlegi és a végzett hallgatóinknak
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések
  • - részletfizetési lehetőség

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS A TÁVOKTATÁS GOMBRA!