Vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ-s képzés

Még nem késtél el!

Korlátozott számban még lehet csatlakozni a már elindult OKJ képzéshez, így a régi feltételek mellett szerezhetsz OKJ bizonyítványt!

Vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ-s képzés elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

235 000 Ft

Képzés típusa:

OKJ oktatás, Távoktatás

Szükséges iskolai végzettség:

középfokú iskolai végzettségre (érettségi) és szak

OKJ 55 344 07

A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A067

Ismerkedj meg a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

Vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ-s képzésünket sikeresen teljesítve nagyon sokféle munkakörben helyezkedhetsz el, sokféle munka végzésére lesz jogosultságod. Ebben a szakmában fontos a precizitás és a szabálykövetés. Fontos ismerned a vonatkozó jogszabályokat, határidőket. A vállalkozási mérlegképes könyvelő mindig naprakészen dokumentálja a vállalkozás pénzügyeit, közvetlenül az elmúlt időszakból. Egyik legfontosabb feladatod a bevallások elkészítése. Ez vállalkozásonként különböző lehet, hiszen nem mindegy, hogy mekkora cég, milyen gyakoriságú és milyen típusú bevallást kell elkészíteni az adóhatóság részére. A vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ-s képzést azoknak ajánljuk, akik már eleve pénzügyi területen látnak el feladatokat, de úgy érzik, hogy előrébb szeretnének lépni. A vállalkozási mérlegképes könyvelő szakma szakképesítés-ráépülés, ezért a tanfolyam megkezdésének feltétele egy pénzügyi előképzettség.

A vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged van, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • több, mint 15 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 80.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 32 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések