fbpx

Vállalati pénzügyek képzés

[tba_ribbon]
[tba_icon_list_display]

Képzésszervező elérhetőségei:

Alfa Kapos Kft.

+36305233362

info@tanfolyam.hu

[tba_icon_list_display]

Vállalati pénzügyek képzés

Ha érdekelnek a vállalati pénzügyek és szeretnéd megtanulni, hogyan lehet egy üzlet költségeit csökkentei és nyereséges vállalkozást felépíteni, akkor ez a vállalati pénzügyek képzés neked szól! Készen állsz, hogy megerősítsd a vállalkozásod és megtanulj jól bánni a pénzzel? 

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Vállalati pénzügyek képzés?

Mit jelentenek a vállalati pénzügyek?

A vállalati pénzügy összefoglalja azokat a tevékenységeket és gazdasági területek, amik a pénzzel kapcsolatosak. Ezek a cég legfőbb elemei, hiszen a pénz a cégek mozgatórugója. Fenntarthatatlan például, ha egy cégben nincs bevétel, és túl sok a kiadás, ezért nagyon fontos, hogy a vállalat pénzügyi területével komolyan és aktívan foglalkozzunk!

Mik tartoznak a vállalati pénzügyek közé?

Nézzünk néhány példát, hogy mik is a vállalati pénzügy fontos elemei és miért ajánlott ezekkel foglalkozni minden vállalkozás számára!

  • Bevételek: A beáramló pénz, amihez egy vállalkozás eladások által juthat hozzá az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb része a pénzügyeknek. Egy üzlet célja, hogy ez a szám minél magasabb legyen, de legalább akkora, hogy az fedezze a kiadásokat és még profitot is termeljen azon felül.

  • Költségcsökkentés: A költségek csökkentése a pénzügyi stratégia fontos eleme, hiszen a felesleges területeken elköltött pénz veszteséges. Ha például egy webshopod van, és a termékeidet futárcég által szállítod, fontos, hogy időszakosan átnézd és újra értékeld, hogy van-e egy számodra kedvezőbb ajánlatuk, vagy van-e olyan cég, akik kedvezőbb árakon dolgoznak.

  • Területfejlesztés: A vállalkozás fejlesztése - legyen szó csapatbővítésről, termékfejlesztésről, az márkaépítésről - mindig kiadással jár. Ez egyfajta befektetés a saját üzletedbe, ami alapján előre léphetsz és sikeresebb lehetsz. A területfejlesztés fontos pénzügyi döntésekkel jár, amik hatással lesznek a következő időszakra, ezért is kell stratégikusan tervezni a vállalati pénz és erőforrások menedzselését.

  • Fizetések: A fizetési sávok meghatározása, a bérek kalkulálása, a juttatások meghatározása mind a vállalati pénzügyi tervezet része. Ezeket pedig akkor tudod jól meghatározni, ha a többi területet is átlátod és rendszeresen monitorozod.

  • Adófizetés: Ha vállalkozást indítasz, akkor tisztában kell lenned a kötelező adókkal és azok összegével. A könyvelőddel könnyebben tudsz kommunikálni, ha érted, hogy milyen adózási kötelezettségeid vannak és azok hogyan befolyásolják az üzlet pénzügyi alakulását.

vallalati-penzugyekVállalati pénzügyi képzés - Neked ajánljuk!

A vállalati pénzügyi képzés neked való, ha szeretnéd átlátni a pénzügyi területeket és a legtöbbet kihozni az üzleted működéséből. Ha eddig úgy gondoltad, hogy valamennyi pénzügyi könyv, blogbejegyzés és YouTube videó segítségedre lesz a vállalati pénzügyek megértésben és helyes tervezésében, de nem jártál sikerrel, akkor nálunk a helyed! A mindent átfogó, gyakorlatias online képzésünk során megtanulhatod, hogyan lásd át a pénzügyi helyzeted, és építs nyereséges üzletet!

A tanfolyam hamarosan indul! Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzés indulásáról!

Egyedi vállalati képzések, személyre szabott csomagajánlatok a naprakész tudásért a The Bright Academynél!

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Pillants bele!

Szívesen megnéznéd miről is szól a Vállalati pénzügyek képzés? Pillants bele oktatónkkal készült videóba!

Személyes adatok Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot!

*

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!