Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Válassz várost!

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg Sminkes és szempillaépítő, pedikűr, lábápoló képzésünkkel!

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, valamint a Pedikűr, lábápoló tanfolyam egyszerre teljesíthető, mivel a képzések tematikája, órarendje, felépítése ennek a célnak alárendelve lett kialakítva.

Sminkes és szempillaépítőként megtervezed a sminkprofilt és személyre szabott, specifikus sminktervet készítesz, figyelemmel kísérve a vendéged igényeit és stílusjegyeit. Szakszerűen kiválasztod a sminkanyagot, eszközöket, és elkészíted a korábban egyeztetett munkaremeket. Alkalmazod a szempillaépítés technikáit. Magas színvonalú esztétikai szolgáltatást végzel.

Vállalkozóként, vagy alkalmazottként, önállóan, vagy csapatmunkában, a megfelelő higiéniai előírások betartása mellett dolgozol. Tanácsot adsz vendégeidnek a napi rutin kialakítására.

A Pedikűr, lábápoló tanfolyam sikeres elvégzése után képes leszel – többek között – kézi és kombinált lábápolásra, hennadíszítésre, a köröm alapvető díszítésére, japán manikűr-, paraffinos és SPA kezelés alkalmazására, illetve az eszközök szakszerű használatára, élezésre.

Az OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű elméleti és gyakorlati képzés során elsajátítod egyebek mellett a szolgáltatást megalapozó orvosi ismereteket, valamint átadjuk a lábápoló szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

Gyakorlatorientált, minőségi oktatás profi mester oktatókkal azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

Amennyiben érettségi bizonyítvány birtokában vagy, és feltétlenül szükséges egy szakmai bizonyítvány megléte, amely feltétele a vállalkozói igazolvány kiváltásának, akkor ezt a képzési formát Neked találtuk ki!

A háromféle divatszakma birtokában felkészültebben nézhetsz szembe a kihívásokkal. Tanfolyamunk célja, hogy az átadott tudással hozzájáruljunk a vállalkozásod sikeréhez!

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Spirit Beauty Kft. szervezi.