Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Válassz várost!

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg Sminkes és szempillaépítő, kézápoló és műkörömépítő képzésünkkel!

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, valamint a Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam egyszerre teljesíthető, mivel a képzések tematikája, órarendje, felépítése ennek a célnak alárendelve lett kialakítva.

Sminkes és szempillaépítőként megtervezed a sminkprofilt és személyre szabott, specifikus sminktervet készítesz, figyelemmel kísérve a vendéged igényeit és stílusjegyeit. Szakszerűen kiválasztod a sminkanyagot, eszközöket, és elkészíted a korábban egyeztetett munkaremeket. Alkalmazod a szempillaépítés technikáit.

Vállalkozóként, vagy alkalmazottként, önállóan, vagy csapatmunkában, a megfelelő higiéniai előírások betartása mellett dolgozol. Tanácsot adsz vendégeidnek a napi rutin kialakítására.

A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam sikeres elvégzése után képes leszel az összes alapvető műkörömépítési és körömdíszítési technika, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, kézápolásra, paraffinos és SPA kezelésre kézen, henna díszítésre, valamint az eszközök szakszerű használatára. Illetve, átadjuk a kézápoló és műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

A képzés során egyaránt betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, megismertetünk a szolgáltatást megalapozó anatómiai-, szakmai-, élettani-, anyagismerettel, melyet sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink tanítanak meg Neked!

Amennyiben érettségi bizonyítvány birtokában vagy, és feltétlenül szükséged van egy szakmai bizonyítványra, amely bizonyítvány feltétele a vállalkozói igazolvány kiváltásának, akkor ezt a képzési formát Neked találtuk ki!

A négyféle divatszakma birtokában felkészültebben nézhetsz szembe a kihívásokkal. Reméljük, hogy az általunk átadott tudással hozzájárulunk a vállalkozásod sikeréhez!

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Spirit Beauty Kft. szervezi.