Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást otthonod kényelméből!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

120 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ronga László E.V. /2023/000312

Ismerkedj meg Pénzügyi ügyintéző képzésünkkel!

Pénzügyi ügyintéző tanfolyamot sikeresen teljesítve a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, valamint az ehhez kapcsolódó részfeladatok önálló elvégzésére leszel képes.

Vezetni fogod a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartását, közre fogsz működni az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, és kezelni fogod az ehhez kapcsolódó iratanyagokat is. A pénzügyi ügyintéző feladatai közé fog tartozni a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, a bankszámlákkal kapcsolatos teendők, a házipénztárral kapcsolatos és az adókötelezettséghez kapcsolódó feladatok, az adókötelezettségnek elektronikusan eleget tenni, közreműködni a vállalkozásfinanszírozási feladatokban, részt venni a befektetési döntések előkészítésében, pénz- és hitelműveletekkel kapcsolatos ügyintézést végezni, irodai szoftvereket használni, összegyűjteni az adatokat további feldolgozásra. Munkádhoz kapcsolódóan hagyományos és digitális dokumentumokat fogsz készíteni és rendszerezni, iratkezelést végezni.

A Pénzügyi ügyintéző tanfolyam az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged lesz, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Ronga László e.v. szervezi.