Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást otthonod kényelméből!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

120 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

A HUNTER HAWK Kft. nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001945

Ismerkedj meg Pénzügyi ügyintéző képzésünkkel!

Pénzügyi ügyintéző tanfolyamot sikeresen teljesítve a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, valamint az ehhez kapcsolódó részfeladatok önálló elvégzésére leszel képes.

Vezetni fogod a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartását, közre fogsz működni az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, és kezelni fogod az ehhez kapcsolódó iratanyagokat is. A pénzügyi ügyintéző feladatai közé fog tartozni a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, a bankszámlákkal kapcsolatos teendők, a házipénztárral kapcsolatos és az adókötelezettséghez kapcsolódó feladatok, az adókötelezettségnek elektronikusan eleget tenni, közreműködni a vállalkozásfinanszírozási feladatokban, részt venni a befektetési döntések előkészítésében, pénz- és hitelműveletekkel kapcsolatos ügyintézést végezni, irodai szoftvereket használni, összegyűjteni az adatokat további feldolgozásra. Munkádhoz kapcsolódóan hagyományos és digitális dokumentumokat fogsz készíteni és rendszerezni, iratkezelést végezni.

Pénzügyi ügyintézőként pénzintézeteknél, biztosítóknál, az állami és a magánszférában is többféle munkakörben helyezkedhetsz el.

A Pénzügyi ügyintéző tanfolyam az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged lesz, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Hunter Hawk Kft. szervezi.