fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Online WordPress tanfolyam – Webshop és weboldal készítés lépésről lépésre

A tanfolyamot partnerünk a DevAkadémia szervezi

Online Wordpress tanfolyam - Webshop és weboldal készítés lépésről lépésre
129 990 Ft
bruttó 99 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • Otthonról végezhető tanfolyam
 • Kontakt órás konzultációk
 • Előzetes tudás nélkül
 • Jövőbiztos szakmai karrier

Online angol tanfolyam kezdőknek A1

Korábban nem nagyon mertem beszélni angolul, de nagyon sokat fejlődtem, és a szókincsem, a kiejtésem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a képzésre!

Orsolya

Grafikus online tanfolyam

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy ez a képzés megmutatta számomra, hogy önállóan képes vagyok összetett grafikai feladatokat elvégezni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, hiszen itt lehet igazán látványos változásokat elérni egy grafikában.

K. Bernadett

Időgazdálkodás tréning

Nagyon hasznos volt az időgazdálkodás tréning. Sokat segít, hogy más szemmel nézzek a mindennapjaimra, és jobban rendszerezzem a teendőimet.

Ildikó

Online WordPress tanfolyam, ahol az alapoktól indulva megtanulhatsz mindent, amit a weboldal készítésről tudni kell és érdemes. A WordPress egyik legnagyobb előnye, hogy programozói tudás sem szükséges a honlapkészítéshez, ami néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt. Szeretnéd még jobban megismerni a WordPresst? Esetleg a vállalkozásodhoz szeretnél weboldalt készíteni? Akkor a lehető legjobb jársz, hiszen ez az online WordPress tanfolyam tökéletes választás kezdőknek!

Online tanfolyamunk indul partnerünk, a DevAkadémia szervezésében. A tanfolyam hosszúsága összesen 7 hét.

WordPress előnyei

Online WordPress tanfolyam – A legjobb választás!

A legtöbben, ha a honlapkészítésre gondolnak, semmi más nem jelenik meg szemük előtt, csak a súlyos forintok. Valóban, néhány évvel ezelőtt egy profi weboldal elkészítése több százezer, akár egymillió forintba is könnyen belecsúszhatott. Kész szerencse, hogy a tartalomkezelő rendszerek (CMS) megjelenésévével, ma már akár néhány ezer forintból is képes leszel elkészíteni az első saját honlapodat.

 

Pénz és idő

Két olyan tényező, amit megspórolhatsz a WordPress tanfolyam segítségével. Manapság keveseknek van arra ideje, hogy hosszú hónapokat várjon egy honlap elkészültéig, és amennyiben külsős fejlesztőkre bízzuk a weboldalt, ebbe a problémába simán belefuthatunk. Ezt a tanfolyamot azért indítjuk útjára, hogy kezdők számára sokkal könnyebbé váljon, rövid időn belül egy profi honlapot elkészíteni. Mindamellett, hogy megtanulsz létrehozni egy saját honlapot és megtanulod a szükséges alapokat, ezt a tudást később kamatoztathatod is, akár szabadúszóként vagy munkavállalóként. A koronavírus hatására az internet még nagyobb teret nyert, szükség lesz szakemberekre, akik olyan hasznos tudás birtokában vannak, mint a honlapkészítés.

 

Tanulj az otthonod kényelméből

Az online tanfolyamok egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol és bármikor tanulhatsz, amikor csak neked megfelelő. Saját időbeosztásban tanulsz, tehát ha inkább reggel vagy este van hozzá kedved, az is megoldható, hiszen a képzés anyaga mindig elérhető lesz számodra. Az online oktatási forma előnye, hogy nem kell kimozdulnod otthonról, vagy minden második héten egy távoli városba utaznod. Ezt az időt fordíthatod a családodra, a barátaidra, vagy arra, amire csak szeretnéd. Saját időbeosztásban tanulhatsz, csak az online konzultációkon kell részt venned.

 

Miért a WordPress?

A WordPress az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer a világon, amivel weboldalakat tudsz készíteni. A WordPress egy ingyenesen elérhető nyílt forráskódú szoftver, amely lehetőséget ad egy színvonalas blog, honlap illetve portál kialakítására. WordPress által könnyen, szinten pár óra tanulás után elkészítheted te magad az alap weboldalad, legyen az saját vagy üzleti célú. WordPress tulajdonképpen leegyszerűsíti neked a honlapkészítést, te pedig kedved szerint a saját ízlésedre szabhatod a honlapodat, különböző témák és sablonok segítségével. A WordPress ‘hátterében’ a CMS (Content Management System) áll.

 

Egyszerű, de nagyszerű

A WordPress előnye a megfizethetősége mellett az egyszerűsége. Ha valaki nagyon elhivatott, akár pár nap alatt elsajátíthatja a leglényegesebbeket. Nem mellesleg nem kell további kódokkal sem küzdened, hiszen több ezer bővítmény és sablon segítségével olyanra szabod a weboldalad, amihez csak kedved van.

 

Elsődleges marketing eszköz

A honlapod, a weboldalad tulajdonképpen egy elsődleges marketing eszköz a kezedben. Ha egy potenciális vásárló igényes weboldalt talál, akkor az további vásárlásra sarkallhatja. A WordPress rendszere SEO barát, különböző bővítmények segítenek abban, hogy a Google feldobja a találati listában az oldalad, ezáltal sokkal könnyebben találnak meg. Különböző SEO barát blog bejegyzések által pedig, néhány hónap alatt a legelső helyek egyikére katapultálhatod a weboldalad a Google találati listában.

 

A WordPress tanfolyam felépítése, moduljai

Eljött az ideje, hogy megismerd a képzés felépítését, az oktatás menetét, és az összes fontos információt amire szükséged lehet majd a későbbiekben.  A tantermi tanfolyamok esetében sokszor időhöz vagy éppen helyhez vagy kötve: ez nálunk nem így lesz, itt videók és írásos tanagyagok által sajátíthatod el a honlapkészítés mesterfogásait.

 

1. Első lépések

A tanfolyam elején megismered, hogy milyen rendszerkövetelmények szükségesek ahhoz, hogy létrehozz a későbbiekben egy weboldalt, legyen az blog vagy webshop. Kezdőlépésként megismered a WordPress világát, és egy kicsit a történetét is.

 

2. Bővebben a szerverekről

A weblap működtetés kezdő lépcsőfokai közé tartozik a szerverek kérdése. A WordPress tanfolyam ezen fejezeteiben megismerkedsz a cPanel fogalmával, megtanulod hogyan tudsz stabilan működtetni WordPress alapú oldalakat, és arra is fény derül, hogy mi a különbség az éles tárhely és a localhost között.

 

3. A WordPress telepítése és használata

A harmadik modulban a WordPress telepítése kerül majd a fókuszba. A tananyag világosan és érthetően elmagyarázza, hogy tudod telepíteni a WordPress rendszerét a frissen beállított tárhelyeden, és megismered a legfontosabb beállítási lehetőségeket. Jó hír, hogy a modul végeztél már egy aktív weboldalad lesz, ahova tudsz létrehozni, feltölteni különböző tartalmakat.

 

4. Ismerkedjünk a sablonok világával

Ebben a modulban lesz lehetőség egy kicsit mélyebben megismerkedni a CMS rendszerek különlegességével, a sablonokkal. Megismerkedsz a GeneratePress nevű ingyenes sablonnal, amit egyszerűen a saját ízlésedre formálhatsz. A sablonok közül ez az egyik legkiemelkedőbb és legjobban használható sablon. Számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, ami nem csökkenti majd a weboldalak sebességét sem.

 

5. Gutenberg, a page builder

Az oldalak szerkesztéséhez page buildert használunk, itt az ideje, hogy megismerkedj a Gutenberg rendszerével. Azért fontos, hogy megismerd, mert a használatával később kiválthatsz más eszközök igénybevételét, úgy mint az Elementor, a Divi vagy éppen Oxygen. A Gutenberg segítségével aloldalakat tudsz majd létrehozni a későbbiekben.

 

6. Találkozás az Elementorral

WordPress oldal készítés nem létezik Elementor nélkül. Az Elementor az egyik leggyakrabban használt page builder. Megismered az összes fontos funkciót, hogy mi mire használható, hogy később te is alkalmazni tudd azokat a gyakorlatban. Kipróbálhatod az ingyenes, illetve a fizetős verziót is, látni fogod a hasonlóságokat és a különbségeket is.

 

7. Kapcsolatfelvételi űrlapok

Egy jól működő WordPress oldal esetében elengedhetetlen, hogy beszéljünk az űrlapok kérdéséről. Az űrlapok kitöltésének segítségével kapcsolatba léphetsz az oldalra látogatókkal, megszerezheted az e-mail címüket, ahova akár a későbbiekben hírlevelet is küldhetsz…

 

8. Hírlevelek

A WordPress tanfolyam részévé tettük a hírlevél küldést is. Ebben a modulban megtanulod, hogyan tudod összekötni az oldalad különböző hírlevélküldő rendszerekkel. Szó lesz a legismertebb programokról, mint a Mailchimp, ActiveCampaign vagy MailerLite.

 

9. Segítség a karbantartáshoz

Vajmi kevés az, hogy csak felépíted a weboldalt, a hosszantartó további működéshez kötelező azt karbantartani. Az online szakmai tanfolyam alatt elsajátíthatod a legjobb karbantartási technikákat. Nélkülözhetetlen, hogy folyamatosan frissen tartsd, nem pusztán a rendszert, de a pluginokat (bővítmények) is. Ha erre nem fordítasz kellő figyelmet, akkor egy napon ott találod magad a “senki földjén” egy instabil, megbízhatatlan weboldallal. Egy weboldal olyan, mint a kertészkedés. Nem elég csupán csodaszép növényeket vásárolni, azokat gondozni is kell.

 

10. Készítsd el a saját projekted!

Az eddig megszerzett tudásod immár a gyakorlatba is átültetheted. A feladatod nem más, mint az egyik oktató által készített weboldalt elemezned, majd újra elkészítened, teljesen a nulláról. Ne izgulj, már rendelkezel a szükséges tudással ahhoz, hogy ez könnyedén menjen!

 

11. Webshop = WooCommerce

A webshop készítés szintén a tanfolyam része, most pedig megismered a webshop készítés minden csínját – bínját. Ugyan a WordPress sokak fejében inkább blogmotorként ismert, de ma már rengetegen használják webshop készítésre is. A legtöbb WordPress fejlesztő találkozott már webshop készítési kéréssel, a pandémia alatt pedig ezek a kérések megsokszorozódtak. A WordPress bővítménye a WooCommerce, amivel egyedi webshopokat hozhatsz létre.

 

12. Készíts saját webáruházat!

Ebben a modulban a már meglévő weboldaladat fogod kibővíteni egy webáruházzal. Néhány óra alatt megtanulod, hogyan tudsz kártyás fizetési vagy éppen számlázási lehetőséget létrehozni a webshopon belül, és azokat kedved szerint beállítani.

 

13. Elérkezett a vizsga ideje…

Bizony, a WordPress tanfolyam végén egy vizsgán fogjuk letesztelni a tudásodat.  A vizsgamunkád az online WordPress tanfolyamon tanultakból áll, és önállóan kell elkészítened az adott checklist alapján egy weboldalt. Ezt később elküldöd az oktató részére, aki ellenőrzi a vizsgamunkádat és értékeli azt.

 

14. Beszélgessünk!

A tanfolyamot egy kerekasztal-beszélgetéssel zárjuk le, ahol megismerkedhetsz más WordPress fejlesztőkkel, sitebuilderekkel. Megosztják veled az eddigi tapasztalataikat, a leghasznosabb tippeket és trükköket, amiket az évek során elsajátítottak.

 

Milyen ajándékok várnak rád?

Ha befejezted a tanfolyamot, nem engedünk el üres kézzel! A tanfolyam mellé, két teljesen egyedi ajándékcsomag is üti majd a markodat, melyek értéke közel 2,7 millió forint!

 • 2 hónapig díjmentes web hosting szolgáltatás Csányi Ádám oktató jóvoltából. A 2. hónap után 990 Ft + ÁFA / hó (cPanel, 3GB tárhely, korlátlan domain hozzáadás, korlátlan email postafiók). A szolgáltatást az oktató weboldalán lehet igénybevenni kupon kód és bankkártya adatok megadása után. Amennyiben nem mondod le a szolgáltatást, automatikusan hosszabbodik a 3. hónaptól.
 • Webfejlesztéshez elengedhetetlen szoftver licensz csomag cca. 2 500 000 Ft értékben a HelloWP jóvoltából. A 3. hónap után 3990 Ft bruttó / hó (a szolgáltatásról itt lehet olvasni: https://hellowp.io/hu/t/hellopack/). A szolgáltatást a HelloWP weboldalán lehet igénybe venni kupon kód és bankkártya adatok megadása után. Amennyiben nem mondod le, automatikusan hosszabbodik az előfizetés.

 

Tanfolyam részletei

 

A tanfolyam hossza, felépítése

A tanfolyam összesen 7 hét alatt elvégezhető.

Egyéni felkészülés, online tanulás:

 • A tanfolyam indulási napján elérhetővé válik számodra az online tananyag, amit az otthonod kényelméből, saját időbeosztásod szerint végezhetsz el, akár munka mellett.
 • Hetente, hétfőn jelennek meg a tanfolyam új moduljai a DevAkadémia felületén.
 • Minden fejezet teszt kérdésekkel zárul.

 

Online kontakt órás konzultációk:

 • A tanfolyam 4. hetében kezdődnek az online konzultációk, melyek során átveszük a tanfolyamon tanultakat, illetve kérdéseidet is felteheted az oktatóknak.
 • A kontakt órás konzultációk szombatonként kerülnek megszervezésre, és összesen 3 hétig tartanak.

 

Házi feladatok:

 • Az online tananyagot és konzultációkat házi feladatokkal egészítjük ki, hogy gyakorlatban is elmélyíthessük a tudásod.

 

Kerekasztal-beszélgetés:

 • A tanfolyamot egy kerekasztal-beszélgetés zárja, ahol még több gyakorlati és szakmai tanáccsal látunk el.

 

Vizsgamunka, három nyelvű certifikát:

 • A tanfolyam 7. hetében egy vizsgamunkát kell készítened.
 • A vizsgát követően certifikátot adunk magyar, angol, német nyelven, melyek igazolják a tanfolyam sikeres elvégzését.

 

Ajándékok:

 • A tanfolyam elvégzését követően hozzáférést adunk a webhosting és szoftver licensz csomagodhoz, hogy a tanfolyamot követően elindíthasd a saját vállalkozásod.
 • A webhosting és szoftver licensz csomag 3 hónapig ingyenesen a tiéd lesz, és ezt követően is jelentős kedvezményekkel juthatsz hozzá havonta.
 • Az ajándékcsomag értéke közel 2,7 millió forint.

 

Jelentkezz te is egyedülálló WordPress online tanfolyamunkra, és tanuld meg a professzionális weboldal és webáruház készítés részleteit kódolásmentesen. Tanulj munka mellett, saját időbeosztásban, és szerezz piacképes tudást egy globálisan keresett, jól fizető, jövő biztos szakmában!