fbpx

Kozmetikai alapismeretek tanfolyam

Ismerkedjen meg a kozmetikus képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes felmérni a kozmetikai kezelésre érkező vendég adottságait, bőrének állapotát, a kezelés szükségességét és mikéntjét. A bőrfelületet előkészíti a kezeléshez, tonizálja, masszírozza, felpuhítja az erre szolgáló anyagokkal, borogatással, vagy kozmetikai készülékkel. Feladata, hogy tanácsot adjon az arc és a testtáji ápolásról, a vendég egészségének megőrzésével és az egészséges életvitel fenntartásával kapcsolatban. Munkakörébe az alapvető kozmetikai szolgáltatásokon, túl bele tartozik a szőrtelenítés, szőkítés, szempilla- és szemöldökfestés, szemöldökformázást és tartós sminkkészítés is.

Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A kozmetikai alapismeretek képzés levelező formában az egész ország területéről elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját időbeosztása szerint, egyénileg végezze tanulmányait.

Képzés jellege
Levelező oktatás
Tanfolyam ára
18 980 Ft
A fizetés módja

Tavaszi akció: április 30-ig történő megrendelés esetén 18.980 Ft helyett 9.490 Ft!

Jelentkezőinknek most ajándékba adjuk sminkes levelező tananyagunkat!

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

További információ

A képzés jellegét tekintve

szakmai elméleti alapismeretek A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá.

Tananyag tartalma

gazdasági és munkajogi ismeretek, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika. 

Az oktatási csomag felépítése

Tananyagunk 12 oktató füzetből áll, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 2 leckét tartalmazva, 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas szakmai képzést. 

Néhány ok amiért ajánljuk levelező oktatásunkat

 – otthon, kényelmes körülmények között tanulhat, – maga osztja be a tanulásra szánt időt, – fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével, – leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást.

Fontos tudnivalók

Az árakról részletesen a jelentkezési lapon tájékozódhat!A befizetett teljes összeget beszámítjuk Önnek, bármilyen OKJ-s képzésünkre* történő beiratkozás esetén.*(Kivéve levelezős képzésre történő beiratkozás. Ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze.)

Töltse le most ingyen kozmetikus tananyagunk első füzetének teljes anyagát! A letöltéshez a linket a regisztrációt követő válasz e-mailben találja.

Miután meggyőződött arról, hogy az anyag az Ön elvárásainak és céljainak megfelel és a csatolt jelentkezési adatlap kitöltésével megerősíti tanulási szándékát, csak ezt követően vesszük fel hallgatóink sorába.

Képzés szervező
Minimum végzettség
Nincs

Töltse ki adatlapunkat, hogy eljuttathassuk Önhöz INGYENES és MINDEN KÖTELEZETTSÉGTŐL MENTES tájékoztató anyagunkat!

Képzési adatok

A választott képzés
Kozmetikai alapismeretek tanfolyam

Választott helyszín
Levelező

Személyes adatok (Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot.)*