fbpx

Élelmiszer eladó + üzletvezető szakképesítés tanfolyam – Távoktatás

Ismerkedjen meg az Élelmiszer eladó + üzletvezető képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató élelmiszer eladói és üzletvezetői munkát végezhet, tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva helyezi ki, a szezonalitásnak megfelelően a termékcsoportokat. Megfelelően kezeli és tárolja az élelmiszereket. Ismeri és a munkája során használja az élelmiszercsomagolási eljárásokat. Tudatos szakemberként, digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését. Szakszerűen kezeli a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat. 

Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos feladatokat és vezetői tevékenységet. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a kereskedelmi egységet. Biztosítja a zavartalan működéshez elengedhetetlen személyi és tárgyi feltételeket. Gondoskodik a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználásáról. Megszervezi és lebonyolítja az értékesítést. 

Az Élelmiszer eladó + üzletvezető képzés távoktatásban az ország egész területéről elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját igényei szerint végezze tanulmányait.

” A ” csoport (indulás: 2021-05-15)

Indul: 2021-05-15

A képzés kezdetekor nem kell személyesen megjelenni.

Órák időpontjai: internetes távoktatás (e-learning)

Képzés jellege
Szakképzés
Tanfolyam ára
120 000 Ft
A fizetés módja

A képzés árát részletekben is kifizetheti.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás költségét, és a jegyzeteket. Nincsenek rejtett költségek!

Vizsgadíj
39 000 Ft
További információ

A képzés jellegét tekintve

szakképesítés

A képzés idő

5-6 hónap – 220 óra.

A képzés felépítése

Távoktatás e-learning támogatással. A tananyagokat elektronikus és nyomtatott formában is biztosítjuk. A tananyaggal kapcsolatban felmerülő kérdésekben az oktatók elektronikus úton rendelkezésre állnak.

Kinek ajánljuk ezt a képzési formát?

Mindenkinek ajánljuk, aki ezzel a módszerrel otthonról, kényelmesen, saját időbeosztással, költségkímélő módon szeretné elsajátítani az Élelmiszer eladó szakképesítés megszerzéséhez szükséges tudásanyagot.

A részvételhez szüksége van

– számítógépre és internet kapcsolatra

– egészségügyi alkalmasságra: az egészségügyi alkalmassági vizsgálatot bármely foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely/foglalkozás-egészségügyi szakorvos elvégezheti.

Élelmiszer eladó képzés esetén: alapfokú iskolai végzettségre (8 általános).

Vegyiáru eladó képzés esetén: alapfokú iskolai végzettségre (8 általános).

Amennyiben az Üzletvezető képzést is szeretné elvégezni, abban az esetben a képzés megkezdéséhez szükséges végzettség: a képzés első részében nálunk megszerzett Élelmiszer eladó vagy Vegyiáru eladó végzettség.

A képzéshez szükséges szakmai előképzettség: a képzés első részében nálunk megszerzett Élelmiszer-eladó vagy Vegyiáru-eladó végzettség.

Képzési tematika

Gazdasági ismeretek

Kereskedelmi ismeretek

Egészségügyi ismeretek

Jogi ismeretek

Készletgazdálkodási ismeretek

Környezetvédelmi ismeretek

Marketing ismeretek

Gépi ismeretek

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum

A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről cégünk a képzés befejeztével tanúsítványt állít ki, mely tanúsítvánnyal szakképesítő vizsgára jelentkezhet.

Oktatónk: Budavári Ágnes

Képzés szervező
Csaba Ferencz
[email protected]
Minimum végzettség
Alapfok

Töltse ki adatlapunkat, hogy eljuttathassuk Önhöz INGYENES és MINDEN KÖTELEZETTSÉGTŐL MENTES tájékoztató anyagunkat!

Képzési adatok

A választott képzés
Élelmiszer eladó + üzletvezető szakképesítés tanfolyam – Távoktatás

Választott helyszín
Távoktatás

Csoport(ok) *

Személyes adatok (Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot.)*