Barista tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást rövid idő alatt!

Barista tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

90 000 Ft

Képzés típusa:

Tantermi oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

nincs

Válassz várost!

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg Barista tanfolyamunkkal!

Barista tanfolyamunkat sikeresen teljesítve, tisztában leszel a kávékészítés teljes folyamatával, gyakorlatilag a szüreteléstől kezdve. Tudni fogod annak tárolását, a pörkölés módjait és folyamatát, a darálás módszereit, a kávé megfelelő tömörítését. Azaz, ismerni fogod a kávé útját.

A barista, vagyis kávékészítő és felszolgáló olyan személy, aki espresso és egyéb kávék elkészítésével és felszolgálásával foglalkozik. Feladata a kávékészítéshez szükséges barista eszközök, berendezések, különféle barista kellékek ismerete és szakszerű használata, különböző kávéfajták, illetve különleges kávék elkészítése, a vendégek igényeinek felmérése és kiszolgálása. Képesnek kell lennie a vendég ízlését figyelembe véve megfelelő kávét ajánlani.

Az elméleti és gyakorlati képzést főként azok számára ajánljuk, akik barista pályára készülnek. Ezenfelül, akkor is érdemes a tanfolyamot elvégezned, ha a kávé szerelmeseként bővítenéd ismereteidet, vagy csak szeretteidnek szeretnél otthonod kényelmében igazán finom kávét készíteni. Vagyis elvégzését akkor javasoljuk Neked, ha te nem csak egy egyszerű koffeines italként gondolsz a kávéra.

A tanfolyam végén hallgatóink a képzés követelményeinek elsajátításáról házivizsga keretében adnak számot, mely írásbeli tesztfeladat megoldás, valamint tétel szerinti kávé elkészítése lesz. Sikeres házivizsga esetén magyar-angol nyelvű barista tanúsítvány kerül kiállításra, hogy akár külföldön is elhelyezkedhess.

Azzal a céllal hoztuk létre képzésünket, hogy elvégzése után magabiztosan tudj dolgozni akár egy forgalmas kávéházban is. Sajátítsd el a kávékészítés csodálatos tudományát, kóstolj bele a baristák világába! Egy tanfolyam a tökéletes kávé élményért.

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess tanfolyamunkon!

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!