fbpx
Május 15-én áremelés!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

Agilis Coach képzés

Fejleszd a csapaton vagy a vállalaton belüli agilitást az Agilis Coach képzés segítségével! Az alkalmazkodásra, gyors változtatásra való képesség, a megoldások megtalálása a kihívásokra mind-mind hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat. Legyél profi Agile Coach!

[tba_ribbon]
[tba_icon_list_display]

Képzésszervező elérhetőségei:

Alfa Kapos Kft.

+36305233362

info@tanfolyam.hu

[tba_icon_list_display]

Agilis coach képzés

Hatékonyság, értéknövelés, logikus és követhető munkafolyamatok? Ha a csapatok fejlesztése és a munkafolyamatok hatékonnyá tétele izgalmas feladatnak tűnik számodra, akkor az agilis coach képzés ideális választás számodra! Sajátítsd el az agilis coaching alapjait és a szükséges módszereket ahhoz, hogy profi agile coach váljon belőled! Várunk az élményalapú, felhasználásra kész online képzésünkön!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Agilis Coach képzés?

   Agilis Coach - Váljon belőled szakember!

   A nemzetközi példák azt mutatják, hogy a coaching - legyen szó személyes tanácsadásról, üzleti és karrier coachingról, vagy agilis tervezésről - meghatározó szerepet tölt be egy cég sikerességében. A coaching egyre elterjedtebb itthon is és a cégek egyre nyitottabbak arra, hogy coaching üléseken vegyenek részt a vállalati jólét és az üzleti sikerek elérésében, ezért ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy megtanuld a szakma alapjait! A tanfolyam során olyan tudásra tehetsz szert, amivel vállalkozások csapatainak és a vezetői beosztottaknak segíthetsz megtalálni a fókuszt és kialakítani egy akciótervet azok eléréséhez, kiemelten fókuszálva a hatékonyságra és az agilitásra. Eszközöket és módszereket adunk a kezedbe a képzés folyamán, amiket az adott coaching ülések alatt alkalmazni tudsz.

   Minden, amit az agilitásról tudnod kell

   Milyen az agilis vezetés? Miért van szükség rá? Egy vállalat hogyan alkalmazza az agilis módszertanokat? És mit csinál az agilis szakember? Összegyűjtöttük a szükséges információkat számodra, amiket az agilitásról tudnod kell! 

   Az agilis jelentése

   Az agilis arról szól, hogy képesek vagyunk az alkalmazkodásra, újratervezésre és a gyors változtatásra egy olyan munkakörnyezetben, ami folyamatos változásokkal van tele. Az agilis módszerek és a mindset segítségével az egyének és a csapat is könnyedén kezeli, ha változások lépnek fel a munka során és ezáltal sokkal hatékonyabban képesek megoldást találni. Az agilitás korábban az IT területén volt a legelterjedtebb, ahol a fejlesztési folyamatokhoz elengedhetetlen volt a rugalmasság és a folyamatos alkalmazkodás. Mostanra azonban minden szektorban elterjedt az agilis működés.

   Ki az az agilis coach?

   Nézzük, mi az agilis coach jelentése! Az agilis coach segíti a cégnél dolgozó emberek munkáját abban, hogy folyamatosan képesek legyenek megtalálni a megfelelő megoldásokat a kihívásokra. Legyen szó vezetői pozícióban dolgozókról, menedzserekről, vagy a csapat többi tagjáról, az agile coach egyéni és csoportos beszélgetéseket tart, hogy átadhassa az agile módszerek alapjait a csapatok számára és ezáltal segítse a hatékonyság növelését.

   Milyenek az agilis módszertanok?

   Az agilis módszertanok a projektmenedzsment különböző típusai közé tartoznak és legfőbb céljuk az, hogy egyszerűsítsék a bonyolult feladatokat, hatékonyabbá és gyorsabbá tegyék a munkát. Az agilis csapatok olyan technikákat alkalmaznak, mint a Scrum vagy a Lean és kiemelt fókuszt fordítanak a kreativitásra, az ötletek generálására és a kihívások gyors megoldására. Elakadás esetén képesek gyorsan átlendülni a problémákon és motiváltak maradni végig a folyamat alatt.agilis-coach-2

   Mit csinál egy agilis coach?

   Az agilis coach folyamatosan együttműködik a csapat minden tagjával annak érdekében, hogy hatékony módszereket tudjon átadni számukra, amik segítik az egyéni és a csapatmunkát is. A coach feladata a fejlesztés, a szervezet- és folyamat hatékonyság és a projekthez kapcsolódó kihívások kezelése, menedzselése. Segít a célkitűzésben, az akcióterv megtervezésében és esetleges korrigálásában is.

   Hogyan válhat valakiből agilis coach?

   Ezt a képzést azok számára hoztuk létre, akik agilis coachként képzelik el a jövőjüket. De mi szükséges ahhoz, hogy agilis coach lehess? Mitől izgalmas ez a munka? A következő pontokban összegyűjtöttük, hogy mire van szükség ahhoz, hogy sikeres agilis szakember váljon belőled!

   Megfelelő alapok

   Tanuld meg a coaching alapjait, ismerkedj meg az az agilis coaching jelentésével és legfontosabb módszereivel, és szerezz átfogó tudást hazai és nemzetközi példákat vizsgálva. Ez a coaching képzés segít elindulni a céljaid felé vezető úton!

   Alkalmazott vagy szabadúszó coach

   Jellemzően akkor keres agilis coachot egy cég, amikor szeretne átállni az általános projektmenedzsment rendszeréről az agilis módszertanon alapuló működésre. Agilis coachként dolgozhatsz alkalmazottként vagy külső vállalkozóként. Amennyiben szabadúszóként dolozol, egyszerre akár több céggel is dolgozhatsz és tarthatsz heti coaching alkalmakat a vezetőknek és csapattagoknak a módszertan ismertetése és alkalmazása érdekében.

   Legyen tapasztalatod

   Ahogy minden szakmánál, a coaching karrier építésekor is elengedhetetlen szerepet játszik a gyakorlat és a tapasztalat. Azt tanácsoljuk, hogy amint lehetőséged adódik rá, kezdd el élesben is alkalmazni a megtanult módszereket és eszközöket és szerezz minél több gyakorlatot!

   Élvezd, amit csinálsz

   Akármilyen szakmát választasz, a legfontosabb az, hogy szeresd és élvezd a munkád! Ha feltölt az, hogy emberekkel dolgozz és a hatékonyság, a folyamatok egyszerűsítése és a szervezettség könnyedén és természetesen jön számodra, akkor ez a szakma ideális lehet számodra!

   agilis-coach-3

   Az agile coach fizetése

   Az agilis coach fizetése függ a karrier típusától, a cég méretétől, a lokációtól és a szakmai tapasztalattól is. Azok a coachok, akik szabadúszóként dolgoznak az általuk kiválasztott ügyfelek projektjein, saját maguk szabhatják az órabérüket.

   Miért válassz minket?

   Készen állsz arra, hogy megtanuld az agilis coaching legfontosabb elemeit? Szakirányú képzésen szeretnél részt venni, ahol te oszthatod be az idődet? Nálunk ez lehetséges! A képzésünk előnyeit összegyűjtöttük neked, hogy megkönnyítsük a döntésedet a jelentkezési folyamat előtt. Tanulj online a legjobb szakemberektől és szerezz stabil, gyakorlatorientált tudást a képzés során!

   Az online oktatás előnyei

   Online oktatási rendszerünk rengeteg előnnyel jár. Amellett, hogy a tananyagot egyéni tempóban tudod elsajátítani, a részvétel egyetlen feltétele csak egy számítógép és stabil internetkapcsolat. Becsatlakozhatsz egy budapesti kávézóból, egy vidéki parkból, a szobádból, a nyaralásról. A coach képzést bárhol, bármikor elvégezheted és így a képzési idő is teljes mértékben a személyes preferenciáidhoz igazodik. Ha több időre van szükséged, haladhatsz lassan, ha viszont egy hétvége alatt végezni szeretnél a tananyaggal, az is lehetséges. Az online tanulás kényelmes, időhatékony és személyre szabható.

   Szakképzett oktatók

   A tanfolyamon való részvétel során lehetőséget nyújtunk számodra, hogy a szakma legjobbjaitól tanulj. Olyan oktatók várnak a képzésen, akik magas szintű szakmai tudással és sok év tapasztalattal rendelkeznek. Az oktatóink coachként dolgoznak, ezért hiteles információkat és a gyakorlatban is releváns oktatási anyagokat tudnak átadni számodra.

   Gyakorlati tudásra tehetsz szert

   Az elméleti anyagok elsajátítása nagyon fontos része a coach képzésünknek. A technikákat, módszereket és további coaching eszközöket azonban tudnod kell használni is, ezért a gyakorlat pont olyan fontos, mint az elméleti tananyag megértése. A nálunk végzett diákok gyakorlati tudással fejezik be a képzést, hogy a lehető leghamarabb alkalmazni tudják azokat élesben is.

   Kinek ajánljuk a tanfolyam elvégzését?

   • Azoknak, akik szeretnének coachként szervezeti szektorban elhelyezkedni
   • Azoknak a gyakorló coachoknak, akik szeretnék bővíteni a tudásukat a legfrissebb módszerek és eszközök megismerése által
   • Vezetőknek, akiknek szeretnék csapatukat hatékonyan menedzselni és motiválni
   • HR menedzsereknek, akik a szervezeti feladataik elvégzését szeretnék fejleszteni
   • Projektmenedzsereknek és Scrum Master szakembereknek, akik az agilis működést szeretnék előtérbe helyezni a vállalat által kitűzött projektek sikeres teljesítéséhez
   • Mindenkinek, akiket érdekel az agile coaching

   Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzés indulásáról!

   Egyedi vállalati képzések, személyre szabott csomagajánlatok a naprakész tudásért a The Bright Academynél!

     Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

     (havi bruttó átlagbér)

     200 000 HUF
     (minimálbér)
     600 000 HUF
     1 000 000 HUF
     1 100 000 HUF
     Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

     Kitől fogsz tanulni?

     Itt volt egy shortcode form: aac_c3_submit_form

     Azért lett elrejtve, hogy ne tudjanak  regisztrálni, mert fals regek érkeztek be. Ha ez újra elérhető, akkor egy captcha-t rárakni erre a formra

     Nagyon jó választás!

     2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

     Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

     Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!