Adóügyi ügyintéző online tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást otthonod kényelméből!

Részletekben is fizethetsz!

Adóügyi ügyintéző online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

120 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ronga László E.V. /2023/000312

Ismerkedj meg Adóügyi ügyintéző képzésünkkel!

Adóügyi ügyintéző tanfolyamot sikeresen teljesítve munkád során fő feladatod a költségvetési tervezéshez kapcsolódó feladatokban való közreműködés lesz.

Az államháztartás területen a gazdálkodási problémák felismerésében, megfogalmazásában, a kincstári és egyéb szakmai bizonylatok elkészítésében, illetve feldolgozásában, valamint a pénzügyi, szervezési, irányítási rendszer működtetésében fogsz részt venni. Közre fogsz működni a költségvetés törvénytervezete, illetve a költségvetési rendelet-tervezet, az elemi költségvetés, az éves költségvetési beszámoló, évközi államháztartási adatszolgáltatások: költségvetési jelentések, mérlegjelentések elkészítésében és beküldésében a Kincstár és az irányító szerv felé azok igényei szerint. Elvégzed a munkaköri leírásodban szereplő pénzügyi, számviteli, hatósági feladataid teljes körű adminisztrációját, a kapcsolódó tevékenységek részleges adminisztrációját és elkészíted a kapcsolódó dokumentumokat, valamint segíted a belső és külső ellenőrök munkáját.

Adóügyi ügyintézőként elsősorban a vállalkozások, illetve az adóhatóságok adóval kapcsolatos ügyeinek lebonyolításában való közreműködés lesz a feladatod, alkalmazva a hatályos adótörvényeket.

Munkád során átlátod és érvényesíted az egyes adóhatóságok hatáskörét, illetékességét, működését, szervezetét, elvégzed az adóbevallással kapcsolatos teendőket, az adózással, járulékokkal kapcsolatos nyilvántartásokat vezetsz, az adózással kapcsolatos információkat gyűjtöd és nyilvántartod, adatokat szolgáltatsz, ellenőrzésre előkészíted, az ellenőrzésben közreműködsz. Az adókötelezettségnek elektronikusan eleget teszel, alkalmazod a közigazgatási eljárás és az adóigazgatás szabályait, felvilágosítod az ügyfelet az adózással kapcsolatos tennivalókról, segítséget nyújtasz az adóbevallások teljesítéséhez, előkészíted a hatósági intézkedéseket, közreműködsz a hatósági eljárások lefolytatásában. Részt veszel ellenőrzéseken és a végrehajtási eljárásban. A munkádhoz elengedhetetlen szoftvereket magas szinten ismered és használod. Adatgyűjtést végzel, hagyományos és digitális dokumentumokat készítesz és rendszerezel.

Az Adóügyi ügyintéző tanfolyam az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged lesz, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Adóügyi ügyintéző online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Ronga László e.v. szervezi.