fbpx
Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@alfakapos.hu e-mail címen.

20 évesek lettünk! Az Alfa Kapos Kft története

Az Alfa Kapos Kft Magyarország egyik legjelentősebb felnőttképző cégévé nőtte ki magát. Azt pedig büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy idén már 20 évesek vagyunk!

 

Ismerd meg az Alfa Kapos Képző Központ Kft-t!

Az Alfa Kapos Képző Központ Kft mára már az ország egyik legjelentősebb felnőttképző cégévé vált. Már 20 éve annak, hogy tanfolyamokat, képzéseket szervezünk egyéni érdeklődők és intézmények számára egyaránt.

Elmondhatjuk, hogy képzési kínálatunk szinte minden területet lefed, a szépségipartól kezdve, a pénzügyi, kereskedelmi, egészségügyi képzéseken át, az ingatlanszakmai, gépészeti és gépkezelői tanfolyamokon keresztül, a mindennapi életünket segítő irodai alkalmazásokig.

Arra törekszünk, hogy mindenki számára megtaláljuk a megfelelő képzést, és hallgatóink magabiztosan lépjenek be a munkaerőpiacra újonnan megszerzett képesítésükkel.

Számos, országosan elismert cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, de magánszemélyek ugyanúgy, bizalommal fordulnak hozzánk álmaik elérése érdekében.

Minden kollégánkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan tanfolyamokat, képzéseket kínáljunk, amivel nemcsak bizonyítványt, de hasznos tudást is szerezhetsz. Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, hogy minél jobbak lehessünk és minél több lehetőséget nyújthassunk számodra.

Hála Nektek, mára a legnagyobb tanfolyamszervező vállalkozások közé nőttük ki magunkat.

 

Na de hogy is jutottunk el idáig?

Minden egy elszánt családdal kezdődött még 2002-ben. Szívből hitték, hogy kitartásuknak köszönhetően olyan tanfolyamszervező céget sikerül felépíteniük, mely értékteremtő lesz a felnőttkorban is tanulni vágyók számára. Elhivatottságuknak hála, elérték céljukat, az Alfa Kapos Kft Magyarország egyik legnagyobb tanfolyamszervező vállalkozása lett.

Ma már minden megyeszékhelyen, összesen 32 városban vagyunk jelen tanfolyamainkkal. Közel 100 tanfolyam szerepel állandó képzési kínálatunkban. Engedélyeink birtokában, képzéseink vizsgáit saját szervezésben tartjuk.

Örömmel tölt el minket, hogy hallgatóink vizsgaeredményei országosan kiemelkedő eredményt mutatnak. 2022-ben azzal is elbüszkélkedhetünk, hogy a felnőttoktatásban már 20 éves tapasztalat áll mögöttünk.

Méltán viseljük az Alfa Kapos Kft nevet, hiszen az újgörög alfa szó valaminek a kezdetét, az alapját szimbolizálja. Kaposvár pedig számunkra az a fontos város, ahonnan annak idején elindultunk és ma is telephelyünk színhelye.

 

Milyen képzéseket találsz nálunk?

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy nálunk szerezz szakmát, nézd meg folyamatosan frissülő tanfolyami kínálatunkat.

 • Szakképesítések:
  Az új típusú felnőttképzés keretében államilag elismert szakképesítő bizonyítványhoz juthatsz.
 • OKJ-s képzések:
  Bár az OKJ lassan kifut, még mindig van lehetőséged néhány ilyen képzéshez csatlakozni.
 • Online tanfolyamok:
  Nincs kedved kimozdulni? Maradnál otthonod kényelmében? Online képzéseink csak Rád várnak!
 • Távoktatásos tanfolyamok:
  Nagyrészt önállóan sajátítod el az elektronikus formában kapott tananyagot. Ha kérdésed merülne fel, az előre biztosított konzultációs időpontokban átbeszélheted az oktatóddal.
 • Levelező tanfolyamok:
  Az adott szakmába nyújtanak betekintést. Te osztod be a tanulásra szánt időt. Csak ne felejtsd el megcsinálni a házi feladatokat!
 • Egynapos képzések:
  Rengeteg olyan tanfolyamunk van, mellyel gyorsan, egy nap alatt bővítheted tudásodat, illetve szolgáltatási palettádat.

Egyszerűen és gyorsan böngészhetsz weboldalunkon, hogy megtaláld a Neked való képzést! Számos kedvezményt és részletfizetési lehetőséget kínálunk hozzá.

Tanfolyamainkra a legkönnyebben weboldalunkon keresztül jelentkezhetsz. Amennyiben kiválasztottad az adott képzést, úgy a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kell kitöltened ahhoz, hogy rendszerünk és kollégáink e-mailben elküldjék Neked a képzési dokumentumokat.

 

Ami büszkeséggel tölt el minket

A társadalmi felelősségvállalás fontos szerepet tölt be cégünknél. Éppen ezért rendszeresen igyekszünk letenni valamit az asztalra ennek jegyében.

 

Támogatjuk a hátrányos helyzetben lévőket

Az Alfa Kapos Képző Központ Kft évek óta részt vesz a Slendy Pékség jótékonysági tortaárverésén, több százezer forinttal támogatva súlyos beteg gyermekeket és nagycsaládosokat. Legutóbb a Mélyben és Reményben Alapítvány számára került felajánlásra az árverésen összegyűlt pénz. A civil szervezet mélyszegénységben élő gyermekes családoknak segít, többek között adományosztással, fejlesztő foglalkozásokkal, korrepetálással és közös programok szervezésével.

 

Fenntartható működésre törekszünk

Fontosnak tartjuk, hogy védjük Földünket, óvjuk fáinkat, ezért működésünk során igyekszünk minél kevesebb papírt felhasználni. Ezt egyre inkább sikerül elérnünk az online térben létrehozható oktatási formáknak köszönhetően. Az pedig, természetesen napi rutinunk részévé vált, hogy szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Törekszünk minél környezettudatosabban élni mind az otthoni, mind az irodai környezetben, hogy mi is hozzájárulhassunk egy élhető bolygó fenntartásához.

 

Mi segítünk Neked, Te pedig eléred céljaidat!

Kövesd figyelemmel oldalunkat, nehogy lemaradj frissülő tanfolyamainkról.

Együtt nagyot alkotunk!

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések